2777
2789
عنوان

عشق چطوریه؟

116 بازدید | 15 پست

سلام دوستان این تاپیک رو صرفا برای اینکه یه مقدار انرژی خوب بگیریم زدم 

از خاطرات عشق وعاشقی هاتون بگید

از شیرینی هاش تلخی هاش

خلاصه از تجربه ای که داشتید بگید

خیلی دوست دارم بدونم😍

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم

به نظرتون اگه کسیو ۵ سال تو ذهنت دوست داشته باشی ، روز نباشه ک بهش فکر نکنی ، عشقه ؟! 

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نمیدونم به نظرتون اگه کسیو ۵ سال تو ذهنت دوست داشته باشی ، روز نباشه ک بهش فکر نکنی ، عشقه ؟! 

دقیقا منم الان یه تایمیه که شخصی رو تو ذهنم دوست دارم ولی نمیدونم حسش نسبت بهم چیه وهمین منو خیلییی اذیت میکنه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

اینکه وقتی میبینیش دستوپاتوگم میکنی ناخودآگاه والکی خجالت میکشی اگه توبدترین خالت ممکنه باشی وقتی ببینیش انگارنیروی ۱۰۰۰تامردویجابهت تزریق کردن اینکه همش توفکرشی ودوس داری همش باهم باشین اگه یکی راجبش حرف بزنه ضربان قلبت بره رو۱۰۰۰وتاابدازیادت نمیره این حسوحال واون روزافقط هم یکباراتفاق میافته

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اینکه وقتی میبینیش دستوپاتوگم میکنی ناخودآگاه والکی خجالت میکشی اگه توبدترین خالت ممکنه باشی وقتی بب ...

من همه ی این نشانه هایی که گفتیو دارم ولی میگم نکنه یه حس زودگذر باشه وچند وقت دیگه یادم بره

اگه خدا بخواد میشه 😍😘