2777
2789
دمت گرم منم کاش اینجوری میزدم فنون 35😭😭

خوب زدی فنونو🙂❤ سطحتو در نظر بگیر عزیزم من با توجه به سطحم تازه ریدم به خاطر ریاضی 

ببین عزیزم امسال کنکوریامون ۲۴ درصد کمتر شدن ینی تقریبا یک چهارم کنکور انسانیم همههههه میگن سخت بوده همه براشون دشوار بود حتی به نظر منم اگه مثلا مث پارسال بود شاید همه درصدام ۹۰ ۱۰۰ میشد و اینکه پذیرش دانشجو فرهنگیان ۵۰ درصد افزایش یافته همه اینارو در نظر داشته باش انشاالله موفق باشی در ضمن فنون ۳۵ خیلی خوبه بین دوستام ندیدم چنین درصدیو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا زير 10 هزار انسانی باید درصدات چن باشه.. میشه حواب بدین خواهش میکنمم 

ریاضی 15

فنون 40اگه ریاضی نزدی فنون رو بیشتر کن 

جامعه 40به بالا 

روان70

اقتصاد 70

تاریخ و جغرافیا 20به بالا 

عربی 40

فلسفه منطق 20به بالا 

البته با اینا زیر 5هزار هم ممکنه 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
ریاضی 15 فنون 40اگه ریاضی نزدی فنون رو بیشتر کن  جامعه 40به بالا  روان70 اقتصاد 70 تا ...

من تقریبا همو رو 20 زدم.. بنظرت تقریبا چند میشه 

دوست دارم خود قبلم باشم                                          شما چطور؟؟ 
ریاضی 15 فنون 40اگه ریاضی نزدی فنون رو بیشتر کن  جامعه 40به بالا  روان70 اقتصاد 70 تا ...

هوووو نه بابا اینا میشه ۲۰۰۰ ۳۰۰۰ یکم درصد زیاد گفتی بعد امسال چون کنکور سخت تر بود رقابت کمتر بود احتمالش زیاد که با درصدای خیلی کمتر رتبه ی عالی بیاری

بچا من صلوات فرستادم ان شاء الله قبول شیم هممون 

شمام برامن صلوات بفرستید فرهنگیان قبول شم 🌚🙂

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
هوووو نه بابا اینا میشه ۲۰۰۰ ۳۰۰۰ یکم درصد زیاد گفتی بعد امسال چون کنکور سخت تر بود رقابت کمتر بود ا ...

اره ممکنه 3هزار بشه 😂🌚

نمیدونم چون خودم حساب میکردم میگم تو سایت برو بزن درصد هاتو ببین چن. میشی تقریبا درست میگه 

برو تو سایت تخمین رتبه کنکور قلمچی عالیه

من تقریبا همو رو 20 زدم.. بنظرت تقریبا چند میشه 

حتی ریاضی؟ 

اونو نزدم😥

تو منطقه 1 میشی تقریبا 8هزار

تو منطقه دو میشی تقریبا 17هزار

منطقه 3 هم میشی 25تا 30هزار

بعد نسبت به سال قبل اینو میگم با این حال ک امسال سخت تر بوده حس میکنم خیلی بهتر میشی 

قبول میشی نگران نباش 

منطقه چندی؟