2777
2789
عنوان

به عشق علی

105 بازدید | 11 پست

الان شده ۶۰45۸ هزارتا صلوات

فرستاده شده

می‌خوام ختم صلوات بگیرم هدیه به اما علی به نیت عید غدیر و رسول خدا

و چهارده معصوم و 124هزار پیامبر و تمام امام زادگان در در هرجایی دفن هستن و من اسمشون رو نمی‌دونم

وخانم ام البنین و ابوالفضل و حضرت معصومه ،وحضرت مریم ،و حضرت خدیجه و آسیه و شهدای کربلا و علی اصغر و حضرت رقیه ،حضرت قاسم و علی اکبر، حمزه سید شهدا و .....جناب مسلم ابن عقیل

به نیت 

1.ظهور آقا امام زمان 

2.حاجت روایی تمام شرکت کننده های ختم صلوات ***

3.حاجات خودم 

4.شفای بیماران مد نظر 

5.و دیگه هرچی که در دلتون هست 

منم دعا کنید

دوست داشتین شرکت کنید 

قراره با هم برای هم دعا کنیم 🌸

مدت زمانش تا روز عید غدیر جمعه

هرچند تا

دوست داشتی بفرست 

این ختم صلوات برای حاجات شماست

برای نیت های من یک صلوات بفرست ممنونم،  حاحت روا بشی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

۱۰۰ تا صلوات 

به عشق 

عشق ترین مرد دنیا😍❤️❤️❤️

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
یه خانمی به اسم صدیقه تو خانه سالمندانه دعا کنید یه گشایشی که مدنظرمونه واسش انجام شه  من ۱۰۰ ...

اسمش و مینویسم برای زیارت نیابتی کربلا میفرستم 

برای نیت های من یک صلوات بفرست ممنونم،  حاحت روا بشی

سامانه جذب باما دستیار سازمانها در جذب و استخدام افراد شایسته می باشد

کارفرمای محترم با مراجعه به سامانه جذب باما و ثبت درخواست نیروی کار، مناسبترین افراد را به همراه شناسنامه تحلیل روانشناختی به شما معرفی می کنیم.

کارجوی گرامی با ارسال رزومه کاری در سامانه جذب باما شغل متناسب با روحیات و تونایی هایتان را به شما معرفی می کنیم.                                                             https://madresezendeginet.ir/سامانه-جذب-با-ما