2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا عمل ی ریسک بزرگه که ممکنه خوب در بیاد و ممکنه هم تر بزنه به قیافت فقط برو پیش ی دکتری که کارش خوب باشع

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

ای بابا داریم به سبک دماغ پهن و دهن از گوشه پاره شده نزدیک میشیم یعنی یعنی دماغ رو پهن میکنن آخه چرا 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
مثل آفریقایی ها خیلی پهنه و گوشتی

خب دیگه چرا میخوای عمل کنی اگه میخوای پهن و گوشتی بشه😐

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
نه ببین سوراخ های بینی حیلی پهنه و کشیده 

اصن خوشگل نیست بنظرم

ای بابا داریم به سبک دماغ پهن و دهن از گوشه پاره شده نزدیک میشیم یعنی یعنی دماغ رو پهن میکنن آخه چرا ...

اینم من دیدمم مثلا خیلیا بینی کوچولو استخونی داشتن دکتر پهنش کرد

میشه برام یه صلوات بفرستی؟💕🥺

ببخشید اسی خندم گرفت😂🤣خدایی چکاریه پهن وگوشتی چه مدله دیگه 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

2790
2778
2791
2779
2792