2777
2789
عنوان

پسرم

42 بازدید | 17 پست
سلام دوستان یه پسر دو ساله دارم...که تا صبح یه سه چهار باری تو خواب گریه میکنه..مثلا میکه مامان آب بازی کنم...یا تو خواب با گریه میگه بده به من...یاخواهرشو با گریه صدا میزنه....خلاصه معلومه کلا تو خواب درگیره...همشم با گریه اس..مثلا چیزی رو با گریه میخواد...خواب دیدن معمولی نیست... حالا به نظرتون عادیه یا من کاری میکنم که خواب آشفته ای داره؟ احتیاج هست ببرمش دکتر آیا...؟ کسی تجربه ی مشابه داره؟
پسره منم ی دوره اینطوری بود خوب شد انگار دوره داره قبل خاب نزار تی وی ببینه یا با موبایر بازی کنه اگه مودم هم داری شبا خاموش کن موبایل هم ت اطاقش نزار
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
فکر کنم در طول روز خیلى به اعصابش فشار میاد پسر منم یه مدت اینجورى بود بیشتر بهش توجه کردیم خوب شد بچه ها تو سن لجبازى بیشتر اینجورى میشن باید باهاشون مدارا کرد و بهشون آرامش داد
میشه براى حاجتم یه صلوات بفرستى؟🙏🏻اللهم صل على محمد وال محمد وعجل فرجهم🙏🏻ممنون دوست گلم حاجت رواشى😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از یکساعت قبل خوابم نذار با وسایل الکترونیکى ارتباط داشته باشه و بازى هاى هیجانى کنه
میشه براى حاجتم یه صلوات بفرستى؟🙏🏻اللهم صل على محمد وال محمد وعجل فرجهم🙏🏻ممنون دوست گلم حاجت رواشى😘
مثلا میگه برم بشینم کنار ظرفشویی آب بازی کنم...اگر نذارم کارش گریه اس...حریفش نمیشم واقعا مدام میخوام باهاش راه بیام که لجباز نشه..عصبی نشه ولی بعضی کارارو واقعا نمیشه اجازه بدم که انجام بده
خب اگه درخواستش معقول نیست با داستان بهش بفهمون مساقیم مخالفت نکن که لجبازتر شه
وای شیرین جون هیچی نمیفهمه...اصلا داستان و شعر و این چیزا تعطیله...اصلا شعر و اینا دوست نداره..حرفم هنوز کامل نمیتونه برنه..بخاطر همین نمیشه اصلا باهاش حرف زد...نمیفهمم میفهمه یا نه