2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

872 بازدید | 27 پست

دوستان بعد از ده روز ازموعد  بی بی چک زدم مثبت شد باتنبلی تخمدان بعد از ۹ ماه رابطه پیشگیری نشده قرص هم میخوردم ولی یه ماه ولش کردم خیلی استرس دارم حاملگی پوچ نباشه یا خارج رحمی بازم یه عکس از بیبی چکای اولیه میزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهقدرررررر پررنگ مامانی😍😍😍😍😍😍😍😍

مبارکه💃💃💃💃

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
بیشتر ببینید
مبارکه عزیزم خیلی مبارکه هورااااااا  مثبته دیگه مبارکه چرا پوچ باشه قشنگم  به سلامت بغل ...

الهی آمین🤲

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
بیشتر ببینید
مرسی گلم

فدات

برام دعا کن محتاج دعایم

بیشتر ببینید