2789
عنوان

خسته شدم دیگه 😭

210 بازدید | 6 پست

بچه ها خیلیا مشکل منو میدونید تو رو قرآن دعا کنید یجایی پیدا کنیم جونمونو برداریم فرار کنیم ازین صاحبخونه وحشی و خطرناک خلاص بشیم دعا کنید یه معجزه بشه یه جایی پیدا بشه بریم پول نداریم خدایا خودمو بکشم خوبه💔

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🤍

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نذرودعایی رو یه خانمه تو سایت برا پیداشدن خونه گفته بود

میخوای پیداش کنم انجام بدی؟

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اره اگه میشه لطفا

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۰۳_۰۶۴۶۵۰_chrome_r88z.jpg

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ