2777
2789
چند شب پیش همینجا یکی این سوالو پرسید گفتم شغل خوبی نیست در امدش حلال نیست نزدیک بود منو بخورن این ن ...

الان دقت کنی شغل با درامد حلال یا نیست یا کمه

کارمندی که وقت اداریو نصفشو میپیچونه

میوه فروشی که بیشتر نرخ حلالش میده یا با ترازو کم تر یا بیشتر میکشه

لباس فروشی که رو یه لباس اینقد میکشه که سود زیادی میکنه

و خیلی شغلای دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلی دارین؟

طبق قران و دستورات دینی ما مسلمان ها هر چیزی اضافه  روی بدن باشه غسل صحیح نیست وقتی غسل صحیح نیست وضو هم تکلیفش مشخصه.

حالا کلی ادم این کارو میکنن اونا هم تکلیفشون مشخصه با خدا و جهان پس از مرگ کسی که اینکارو انجام میده در امدش درست نیست چون کمک کرده ب نجاست بقیه (نجاست یه خانم مشکلش فقط نمازو غسلم نیست،اون خانم با این حالت باردار میشه بچه ابی که در بدنی ناپاک رشد میکنه ...)بخوام توضیح بدم تا صبح تموم نمیشه برو دنبال پول حلال رنگ کاری... 

الان دقت کنی شغل با درامد حلال یا نیست یا کمه کارمندی که وقت اداریو نصفشو میپیچونه میوه فروشی که ب ...

خوب اصل کار کارمندی یا لباس فروشی مشکل نداره که عزیزم ابنا ب هر دلیلی خوب تکلیفشونو انجام نمیدن پولشون شبهه دار میشه ولی این کار از بنیان مشکل داره یا کاشت مژه

بانک هم پول نزول میده تحت عنوان وام اونم حرامه بی خیال

اولا ک گفتم مخالفی ریپلای نکن دوما بحث ناخن بود نه بانک سوما ما یه سری قواعدی داریم و اشخاصی ب نام مرجع تقلید که اگر طبق گفته اونا انجام بدیم هرچندددد مسکل دار گناهی متوجه ما نیست و گردن اون عالمه .که تمام مراجع بانکو مشکل نمیدونن

ارایشگری که ب نظافت و تمیزی باشه مشکلی نداره مژه ناخن اپلاسیون ب.ی کینی مشکل داره(طبق قران باید عورت ...

شما میگی بهش رنگ کاری 

پس با استدلال شما رنگ مو هم حرامه چون یکی بیرون میزاره مرد میبینه تحریک میشه

اولا ک گفتم مخالفی ریپلای نکن دوما بحث ناخن بود نه بانک سوما ما یه سری قواعدی داریم و اشخاصی ب نام م ...

بانکو مشکل ندونیم گول زدن خودمونه وگرنه اصل کار همونه

خیلی مراجعم ناخنو غسل باهاشو درست میدونن

بانکم مشکل داره وامش فقط اسمشو عوض کردن ولی صورت مسئله همونه

شما میگی بهش رنگ کاری  پس با استدلال شما رنگ مو هم حرامه چون یکی بیرون میزاره مرد میبینه تحریک ...

رنگ میکنن برای تمیزی و روحیه خودشون و همسرشون حالا ما چکار داریم بخواد مو بیرون بذاره یا نذاره،یکی میره شو رت قرمز میخره برا رابطه با شوهرش اون یکی میخره ب نیت دله بودن و نامحرم دیگ ب فروشندش ربطی نداره سعی کن درک کنی چی میگیم و مقاومت ذهنتو در برابرش پایبن بیاری

بانکو مشکل ندونیم گول زدن خودمونه وگرنه اصل کار همونه خیلی مراجعم ناخنو غسل باهاشو درست میدونن بان ...

از حوصله من خارجه بحث با کسی که نمیخواد بفهمه تو خوبی ما بدیم افرین ک درک کردی وام حرامه ناخن حلاله با همین فرمون پیش برو میبینمت توی دنیای دیگ.