2777
2789
عنوان

خدایا اینو میذارم واسه نشونی.

82 بازدید | 9 پست

خدایا بی‌پولم.تنهام.هر چی دویدم نشد ک نشد.اگه کار واسم جور بشه ی بخشی رو به نیازمندا کمک میکنم.من اینجام.و هیچکیو بجز تو ندارم.همه اینایی ام ک سین میکنن شاهد و ناظر باشن بین منو تو.خدا محتاجم.اشکم خشک نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نذر امام رضا وحضرت معصومه کن ....پاکسازی انجام بده ختم قرآن بامعنی دونه ب دونه گره هات بازمیشه

آخه چجوری باز شه.من به خود خدا التماس کردم.به این درو اون در زدم هنوز نشده

اینم بگم با چله هم همیشه حاجت گرفتم چله دعای توسل عالیه یا یاسین

آخه من سرم پیش خدا همیشه پایینه‌.تلاش هم میکنم.این همه بندگان خدا اینجا چله میگیرن.نتیجش چیشده؟نمیخام توهین کنم باور کن.خیلی دلم شکسته.انگار انرژی ندارم حتی دعا کنم

آخه من سرم پیش خدا همیشه پایینه‌.تلاش هم میکنم.این همه بندگان خدا اینجا چله میگیرن.نتیجش چیشده؟نمیخا ...

خب فهمیدم مشکل کجاس که به چیزی نمیرسی چون ایمانت ضعیف شده. باور و اعتقادت سست شده در صورتی که من قبل انجام دعا و چله و سوره و اینا مطمنم خدا حاجت مومیده .کسی با خلوص نیت و ایمان قلبی به خدا این کارا رو انجام بده مطمننن نتیجه می‌بینه 

خب فهمیدم مشکل کجاس که به چیزی نمیرسی چون ایمانت ضعیف شده. باور و اعتقادت سست شده در صورتی که من قبل ...

من به خود خدا خیلی ایمان دارم.همه چیز رو هم از خودش میخام

2790
2778
2791
2779
2792