2777
2789
عزیزم من تا به حال دوبار عکس رنگی گرفتم بار اول مرگ با چشمای خودم دیدم أنقد که درد داشتم ولی بار دوم که دو ماه پیش بود رفتم مطب خانم عالیه شیوعی خیابان جمهوری هزینه هم فک کنم صد تؤمن بود ولی اصلا درد نداشتم رو تخت که خوابیده بودم گفتم خانم دکتر چرا شروع نمی کنید گفت داره تموم میشه أنقد که دستش سبک بود
  خدا جونم هزاران بار شکرگزارم بابت معجزت لطفا سالم بذارش تو بغلم  الهم صلی علی محمد و ال محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بیمارستان محبیاس انجام دادم ولی راضی نبودم داد کاراموزش انجام داد پوستمو کند تا دوهفته ام خونریزی داشتم دو تا شیاف دیکلوفناک حتما نیم ساعت قبلش بزار رادیولوژی کاخ میگن خوبه کارش اینجا که من رفتم دولتی بود با دفترچه کلا ده تومن بیرون فکر کنم 120-170 باشه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
ببخش ادرس خیابان ولیعصر چهار راه أمیر أکرم (بین فلسطین و ولیعصر) خیابان لبافی نژاد پلاک ٥٠ تلفن ٦٦٤٠٨٧٥٣ برو اینجا خیلی دکتر خوبیه هر وقت پریود شدی زنگ بزن بهت نوبت میده
  خدا جونم هزاران بار شکرگزارم بابت معجزت لطفا سالم بذارش تو بغلم  الهم صلی علی محمد و ال محمد
ببخش ادرس خیابان ولیعصر چهار راه أمیر أکرم (بین فلسطین و ولیعصر) خیابان لبافی نژاد پلاک ٥٠ تلفن ٦٦٤٠٨٧٥٣ برو اینجا خیلی دکتر خوبیه هر وقت پریود شدی زنگ بزن بهت نوبت میده
نترس درد نداره فقط ادم واردی باشه من یکسال پروسم بخاطر عکس رنگی عقب افتاد الان میگم کاش زودتر گرفته بودم

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...