2777
2789
عنوان

دردو دل

55 بازدید | 4 پست

بچه هام اینجا رو خیلی دوست دارم.. چون باخیال راحت حرف دلمو میزنم دلم آروم میگیره.. خیلی دلم کرفته خیلی ناراحتم چونبعد بیست سال زندگی مشترک امروز حس کردم شوهرم بهم خیانت کرده.. حتی بهش گفتم زنگم زدم.. چرا خانواده من باید دوتاش بچه دار نش... یکیشم درحال طلاق کرفتن باشه. یکیشونم چند سال پیش فوت کنه.. چرا من که سه تا بچه داشتم وتمام دلخوشیم این زندگی بود باید رو سرم خراب میشد.. الان شوهرم داره میاد از سرکار من چطور باهاش رفتار کنم چی بهش بگم.. چرا ما اینقدر مشگل باید داشته باشیم که بخاطر خواهرام.. خودم باید ساکت باشم وتماشا کنم حالو روز زندگیم.. 

خیلی ها مثل توان حالا الان مطمئنی خیانتو؟

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی میخای بگی. همه مص من تک تک اعضای خونوادشون مشگل دارن 

نه اینکه به خاطر خواهرات چیزی نمیگی 

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز