2777
2789
عنوان

کیس ازدواج

358 بازدید | 15 پست

طرف مقابل پسرعممه ۲۵ سالشه ، در حال درس خوندنه،خانوادش پولدارن ولی خودش دوست داره مستقل باشه،پسر بزرگ خانوادس یه خواهر و برادر دیگه داره که متاهل هستن،یه کار گارگاه کوچیک تولیدی داره که با شوهر خواهرش شریکه و یه ماشین پرشیا داره.

حقوقش تقریباً ۲۵ ملیونه ماهانه.

پسر خوب و خوش اخلاقیه.

خودمم ۲۴ سالمه و دارم درسمو ادامه میدم از لحاظ مالی خانواده هامون تقریباً یکیه ،یه برادر بزرگتر دارم که متاهله 

ماهی ۷ میلیون درآمد دارم.

۷ ساله باهمیم پدرم مخالف ازدواجمون بود دلیلش تین بود که با فامیل وصلت نمیکنم 

در حالی ما از بچگی کنار هم بزرگ شدیم  خانواده عمم خیلی خوب و دوست داشتنی هستن اصلاً آدمایی نیستن که دخالت کنن و ... از ۱۸ سالگیم به بعد روابطمون جدی تر شد و با هم دوست شدیم بابام بهونه آورد سربازی نرفته رفت سربازی اومد گفت درسشو باید ادامه بده حداقل فوق لیسانس بگیره  چند وقت پیشم تهش گفت من دختر به فامیل نمیدم حالا بعد ۷ سال راضی شده ولی میگه من کلی شرط میزارم و ... اگه دوست داشته باشه قبول میکنه

فردا قراره بیان خواستگاری ولی من استرس دارم شرطی بزاره که پسرعمم قبول نکنه یا مثلاً بی احترامی کنه بهشون

و اینکه با حرفای پدرم شک تو دلم افتاده به نظرتون پدرم درست میگه ؟دلیلش منطقیه؟

مامان آراز و دنیز😍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش ژنتیک بدید من جای تو بودم خودم دردسر کیسی که بابام راضی نیست نمینداختم 

یکی از مشکلای پدرمم همین بود که آزمایش ژنتیک دادیم و مشکلی نداشتیم خداروشکر.

اخه حس میکنم دلیلش اصلاً منطقی نیست  

مامان آراز و دنیز😍❤
شرایط پسره عالیه ب نظرم

آره واقعاً

البته من بیشتر از این ویژگیش خوشم میاد که از ریز زندگیش بگیر تا درشت زندگیش رو خودش تهیه کرده 

مثلاً پدرش سرمایه گذاری کرده واسه راه اندازی کارگاهشون بعد که افتاده رو روال پول پدرش رو برگردونده 

مامان آراز و دنیز😍❤
پدرت درست گفته كه نباس با فاميل وصلت كرد

شنیدم از دوستان که گاهی به مشکل ب خوردن ولی واقعاً خانواده عمم آدمای خیلی خوبین تو همه این سالا بابام چند بار سنگ رو یخشون کرده ولی دم نزدن از طرف دیگه خیلی پسرعمم رو دوست دارم 

مامان آراز و دنیز😍❤
شنیدم از دوستان که گاهی به مشکل ب خوردن ولی واقعاً خانواده عمم آدمای خیلی خوبین تو همه این سالا بابا ...

عزیزمممم من کلی برات ذوق دارم💖 الهی خوشبخترین بشی❤️و بهم برسیدددد🥺❤️

منم همششش استرس خاستگاری رو دارم آخه خانواده عشقم خیلی از ما سر ترن میترسم نپسندن منو💔🥺...

و اینکه حتما تاپیک های بعدیت تگم کن 😍💖

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عزیزمممم من کلی برات ذوق دارم💖 الهی خوشبخترین بشی❤️و بهم برسیدددد🥺❤️ منم همششش استرس خاستگاری رو ...

ممنون خواهری♥️

ایشالا خوشبخت ترین باشی مهم عشقته که پسند کرده اصلاً همه دخترا همیشه استدس خواستگاری رو داریم 

حتماً تگت میکنم 

امشب مراسم بله برونه 

عکسای وسایل رو میزارم تو رو هم تگ میکنم

مامان آراز و دنیز😍❤