2777
2789
عنوان

زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 32 پست
ای بابا وقتی شانس نیست چه خوش به حالتی هست.... اندامم ساعت شنی هست....خدادای 

من خودم اندام ورزشکار ی لاغر شم بازهم باسن سرجاشه انگار وزنه زدم قشنگ میشه ولی من نه اندامم رو دوست دارم نه صورتم رو . صورت من خیلی کوچیک چشم کوچیک پلک  دار پوست سبزه نکن برات  انگار جمع زشتی در صورت منه چقدر بدم از چشمام میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم اندام ورزشکار ی لاغر شم بازهم باسن سرجاشه انگار وزنه زدم قشنگ میشه ولی من نه اندامم رو دوست ...

صورت کوچیکه استخوان بندیش ؟ یا لاغره ؟ 

اگه استخوان بندیش خوبه ولی لاغره خوب میتونی تزریق چربی یا ژل انجام بدی 

منم    ولی لهجه ندارم

میگم لهجه من هیچ وقت محلی حرف نزدم ولی بازهم به پای اونهایی که تهران بودن نمی رسم باز یه ته لهجه میمونه مشخص برای کجام بعد حس میکنم آدم سبزه به خودش هرسه خیلی بیکلاسه 

یعنی با سبزه بودن مخالفی ؟

اره صد درصد خوشگله اکثرا سفید و بورن یه همکار دارم با اینکه صورتش کوچیک ه ولی چون سفید وبور ه انقدر خوشگل بنظر میاد انقدر نازه حالا من درمقابل اون انگار ریدم 

اره صد درصد خوشگله اکثرا سفید و بورن یه همکار دارم با اینکه صورتش کوچیک ه ولی چون سفید وبور ه انقدر ...

یعنی سفید و بور از نظرت خشگله ؟ 

من سفیدم ولی بور نیستم

ای بابا شانس داشته باش فقط همین 

میتونی از انواع عمل های زیبایی استفاده کنی 

میگم پشت پلک میترسم به بینایی آسیب بزنه بینیم بد نیست به نظرم کاش میتونستم عمل چشم کنم برای   ابرو چ پیشنهاد میدین زیبا تر کردن آبرو 

[QUOTE=299364677]یعنی سفید و بور از نظرت خشگله ؟  من سفیدم ولی بور نیستم ای بابا شانس داشته باش فقط همین [/QUOTEخیلیبدا آدم سبزه باشه تو تیم کاری ما دختر خوشگل نیست ولی تیم های کاری دیگه رو میبینم میگم کاش منم شبیه اونها بودم . دخترهای اطرافم به غیر اون همکارم سه تا ی دیگه اصلا تعریفی نیستن از خودم بدتر اونها هستن دیکه ببین اونها چی هستن که من میگم بهترم 

[QUOTE=299364677]یعنی سفید و بور از نظرت خشگله ؟  من سفیدم ولی بور نیستم ای بابا شانس داشته باش ...

خدا نکشت

عاشق صداقتت شدم

یک مدت بخ خودت زیادی برسی تو هم خشگل میشی شک نکن

الان رسیدگی از زیبایی مهم تره 

خدا نکشت عاشق صداقتت شدم یک مدت بخ خودت زیادی برسی تو هم خشگل میشی شک نکن الان رسیدگی از زیبایی م ...

اره تند تند میرم آرایشگاه صورتم صورت من خیلی کوچیک ه ترم آرایشگاه شبیه ۱۵ ساله ها میشم. تازگیا دوتا خال کوچیک داشتم برداشتمشون  وزنم هم میخوام بیارم پایین  بشم ۵۵ هرچند بهم میگن تو وزن پایین صورتت دیگه داغون انقدر کوچیک میشه  ولی من دوست دارم خوشتیپ باشم  چیه  شبیه قهرمانهای کشتی و وزنه برداری زنانم خوشم نمیاد زیادی ورزشکار ی نشون میدم لاغر شم ظریف و قشنگ میشم  حداقل هیکلم چون کمرم باریک و شانه پهنه باسن هم خوبه پره صورتم کاش سبزه  نبودم