2777
2789
عنوان

زیبایی

255 بازدید | 32 پست

چقدر دوست داشتید از اینی که هستید زیبا تر بودید من خودم هیکلم متوسط قیافم  بدک نیست  چشم پلک دار بنظر من اصلا زیبا  نیست با پوست سبزه یعنی یه جورایی با اینکه دخترم و هنوز ازدواج نکردم و هیچی خیلی هم بدل  نمیشینم وای به حال اینکه زایمان کنم وا ویلا . خانمها بعد زایمان وحشتناک بی ریخت میشن دیکه خوشگلی ندارن .

الان من تو یه جایی کار میکنم  خیلی دقت کردم به هیکل و تیپ و قیافه دخترها همه خوبن به نظرم و یک زیبایی دارن ولو در حد متوسط به خودم که میرسم خودم رو اصلا زیبا نمی بینم حس میکنم شبیه شخصیت کوروت تو برنامه کودک کارتون غازها هستم من چاق نیستم اضافه وزن دارم میخوام وزنم برسه به ۵۵ قدم کوتاه هیکلم از اونها س که انگار هر روز میره باشگاه دمبل میزنه  هیکلم قیافه ورزشکار ی داره انگار بدنسازم خودم دوست ندارم بنظرم هیکل گلابی برای یه خانم خیلی قشنگ تره و ناز تره حتی لارغرهای باریک هم بهتر از من هستن  آدم ظریف قشنگه نه کت کلفتی مثل من راهکار دارین وطنم بیاد پایین ۶۴کیلو هستم قدم ۵۵ ۱۰ کیلو حداقل باید بیارم پایین ولی هیکلم جوری که نشون نمیده همش میشه باسن بدم میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیکلم تکه................همه میگن ولی از قیافم راضی نیستم........................امروز مدیرمون دوستشو آورده بود سرکار............بعد دوستش به همکارم گفت چقدر تو خوشگلی............راستش دلم گرفت  البته اینم بگم امروز آرایش کرده بود ها...............من نه..........کلا اهل آرایش نیستم..................دلم میخاست خییییییییییلی زیبا بودم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همین هیچ نظر دیگه ای ندارین 

قدم بلندتربود و موهامم بلند و مژه و چشمام خوبه ولی هنوز درشت تر و مژه هامم بلند تر موهای فردوست دارم 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من هیکلم تکه................همه میگن ولی از قیافم راضی نیستم........................امروز مدیرمون دو ...

اصلا میدونی چیه بنظرم یه خانم ولو در کم باید زیبایی داشته باشه نمیدونم چرا خدا بعضی خانمها رو میخواسته تبدیل به چی کنه انقدر بدشکل آفریده لامصب بدبخت دختره پشت پلک یعنی چه خدا شاهده نرم آرایشگاه موهای صورتم رو بزنم شبیه پسرها هستم پسر ۱۵ ۱۶ ساله نزدیک بلوغ نه پسر جوون با جذبه 

اصلا میدونی چیه بنظرم یه خانم ولو در کم باید زیبایی داشته باشه نمیدونم چرا خدا بعضی خانمها رو میخواس ...

وااااااااااای  حالا من مو ندارم ولی حس میکنم مثلا صدام خیلی زشته..........یا زمخته............نمیدونم در کل راضی نیستم...................ولی شکر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اصلا میدونی چیه بنظرم یه خانم ولو در کم باید زیبایی داشته باشه نمیدونم چرا خدا بعضی خانمها رو میخواس ...

کلی ترفند باید یاد بگیرم که زیبا تر بنظر بیام که نیستم بعدشم  عمل پشت پلک هم ریسک من لیزیک کردم اما پشت پلک میترسم چون به بینایی هم ممکن آسیب برسد که 

وااااااااااای    حالا من مو ندارم ولی حس میکنم مثلا صدام خیلی زشته..........یا زمخته...... ...

صدارو که اصلا ول کن رو اون که اصلا کار نکردم  اومدم تهران سعی میکنم بدون لهجه حرف بزنم بار هم لهجه دارم وهم اینکه من مثل خیلی از خانمها آروم حرف نمی زنم و باکلاس  ناز نداره صدام صدا رو اصلا نگو 

صدارو که اصلا ول کن رو اون که اصلا کار نکردم  اومدم تهران سعی میکنم بدون لهجه حرف بزنم بار هم ل ...

منم  ولی لهجه ندارم