2777
2789
عنوان

چجوری تنوع بدم خوش تیپا بیاین

156 بازدید | 22 پست

برا مانتو و مقنعه مشکی چجوری یه چیز رنگی اضافه‌ کنم🥲😂

زمستون شال گردن میبستم با کاپشن یا پالتو خوشگل دوستام میگفتن تیپ اروپایی میزنی😂😂😂😂

ولی الان .... تیپ آفریقایی میزنم🤣🤣

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آکسسوری  

گردنبند از این رنگیا بنداز 

لاک بزن

همین چیزا دیه 

موهاتو هلندی بباف با مو رنگی اضافه

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

خدایی تو این گرما چطوری به فکر تیپید من هر جی دم دستم باشه خنک باشه میپوشم کاری ندارم بهم دیگه میخورن یا نه

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
خدایی تو این گرما چطوری به فکر تیپید من هر جی دم دستم باشه خنک باشه میپوشم کاری ندارم بهم دیگه میخور ...

😕😕😕دیگ نمیتونیم هرچیزو پوشید ک ببخشید ولی مسقره میشه هرچی با هم

😕😕😕دیگ نمیتونیم هرچیزو پوشید ک ببخشید ولی مسقره میشه هرچی با هم

هنوز مجبور نشدی قد ندو با هودی و مقنعه بپوشی بفهمی چی میگم🗿🗿🗿من واقعا کاری ندارم اینجا مث چی گرمه نمیتونم لباسایی ک یام دیگه میخورن یا گرمن یا اذیت میشم

هنوز مجبور نشدی قد ندو با هودی و مقنعه بپوشی بفهمی چی میگم🗿🗿🗿من واقعا کاری ندارم اینجا مث چی گرمه ...

من تبریزم زیاد گرم نی 😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
هنوز مجبور نشدی قد ندو با هودی و مقنعه بپوشی بفهمی چی میگم🗿🗿🗿من واقعا کاری ندارم اینجا مث چی گرمه ...

وایی😂😂 خب مجبور نیستی ک گرمه ک گرمه اینجوی نکن باخودت 😘😂🙈 مگه کدوم استانید

من تبریزم زیاد گرم نی 😂😂

من مث چی گرمایی اممم

وایی😂😂 خب مجبور نیستی ک گرمه ک گرمه اینجوی نکن باخودت 😘😂🙈 مگه کدوم استانید

بخدا ادم‌میپزه😂اصفهان