از دیشب حالم بده ،داشتیم کلیپ میدیدم پسر عموی عروس داشت کمر عروس دستمال قرمز میبست شوهرم گفت متن دورغه همیشه دایی این کارو انجام میده،،منم جاریم 5ماهه عروسی کرده یه دفعه یادم افتاد گفتم پس چرا واسه اونو عموش بست،،اینو گفتم شد اسفند رو آتیش ،،آره تو داری ک و ن اونو میخوری هزارتا حرف دیگه که ای قیافت از رو بد جنسی بوده چرا اونو مثال میزنی،،منم همینجور مثل ماست واا رفتم لال شدم از این رفتارش،،،یعنی بخاطر چی اینجور میکنه ،،تا یه موقعی بخام حرفی از اونا بگم شر افتاده تو زندگیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بگو توبا باسن مردم چکاردای تازه شام خوردی بازگشنت شده
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
من بودم میگفتم که همتون روی هم یه قرون نمی ارزین از بس گوشت تلخین سگم تو و زن داداشتو نمیخوره. تو هم لازم نیست برا زن داداشت یقه جر بدی ، اگه اینقد هواشو داری کون. هفت جد و آبادش دهن خودت.