2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت ک و ن جاریتو میخوری😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو توبا باسن مردم چکاردای تازه شام خوردی بازگشنت شده

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بگو مگه تو میزاری چیزی بمونه که مال همه رو میخوری 😑

مردک بگیر اویزونش کن بفهمه گربه رو چجوری دم حجله میکشن

میشه اگه امضامو خوندی برام صلوات بفرستی مهربون🥺❤️اگه خواستی میتونی بهم بگی منم برات صلوات بفرستم💫😍
نمی‌دونم خیلی احمقم من،،فردا صبح قراره برم آزمایش بدم میگه زود بخواب که بیدار میشی از صورتت گوه نبار ...

اینجوری حرف نزن عزیزم واین کلمات زشتو ب خودت نسبت نده تو بهریتی ولایق بهترینام هستی تا معذرت خواهی نکرده نباید باهاش حرف بزنی

من بودم میگفتم که همتون روی هم یه قرون نمی ارزین از بس گوشت تلخین سگم تو و زن داداشتو نمیخوره. تو هم لازم نیست برا زن داداشت یقه جر بدی ، اگه اینقد هواشو داری کون. هفت جد و آبادش دهن خودت.

اما میدونم بعدش یه کتک حسابی میخوردم