2777
2789
عنوان

دوقطبی دارم

250 بازدید | 27 پست

شبا وحشتناک افسردکی پیدا میکنم و از حال بد تا ضبح نمیونم بخوابم 

توی روز شیدایی حالم عالی عالیع 

هعی خدا زنذگی کردن به عنوان یه دوقطبی خیلی سختههه 

کسی نمیفهمه منو 😭

علائمتون چی بود و چند سالتونه 

متاسفانه دایی مجرد و جوان من هم انگار این بیماری رو داره😭

همیشه قبل از اینکه بیای تو این سایت قبلش از خودت یه معذرت خواهی کن که باید تاپیک هایی رو ببینی که در شان تو نیست و توسط یک استارتر بی مغز زده شده... خیلیم معذرت خواهی کن||بشدت از دخترایی که آویزون پسرا هستن متنفرم... شماها آبروی تمام دخترارو بردین ! متاسفانه تو این سایتم زیادین || عاشق دخترایی هستم که شخصیت استوار و محکم دارن و کلی زمین خوردن اما هربار خودشون بلند شدن و روی پای خودشون ایستادن و تشنه ی توسعه و پیشرفت هستن♥︎|| خواهشا تویی که نصف تاپیکات حس شیشم و ف*ال گیر و دعا نویسه حرف از جهان سومی بودن نزن! || دست از عادی سازی کردن رابطه تو دوستی بردار احمق، تو پس فردا قراره مادر بشی ، اه|| عزیزم قانونه کشورته ، سبد میوه نیست که موزشو برداری سیب شو برنداری! با یه قانون حال میکنی رعایت میکنی با یه قانون حال نمیکنی ازش ایراد میگیری؟ رعایت نمیکنی؟ بی فرهنگ قانون گریز!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو قطبی چیه برنامه خوابت درست کن

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
19 دچار افسردگی و سرخوشی میشم

🥺🥺

امیداورم حالتون بهتر بشه 

همیشه قبل از اینکه بیای تو این سایت قبلش از خودت یه معذرت خواهی کن که باید تاپیک هایی رو ببینی که در شان تو نیست و توسط یک استارتر بی مغز زده شده... خیلیم معذرت خواهی کن||بشدت از دخترایی که آویزون پسرا هستن متنفرم... شماها آبروی تمام دخترارو بردین ! متاسفانه تو این سایتم زیادین || عاشق دخترایی هستم که شخصیت استوار و محکم دارن و کلی زمین خوردن اما هربار خودشون بلند شدن و روی پای خودشون ایستادن و تشنه ی توسعه و پیشرفت هستن♥︎|| خواهشا تویی که نصف تاپیکات حس شیشم و ف*ال گیر و دعا نویسه حرف از جهان سومی بودن نزن! || دست از عادی سازی کردن رابطه تو دوستی بردار احمق، تو پس فردا قراره مادر بشی ، اه|| عزیزم قانونه کشورته ، سبد میوه نیست که موزشو برداری سیب شو برنداری! با یه قانون حال میکنی رعایت میکنی با یه قانون حال نمیکنی ازش ایراد میگیری؟ رعایت نمیکنی؟ بی فرهنگ قانون گریز!!

این برچسبارو به خودت نزن.

خودت دکتر خودت باش ببین چی میخای از زندگی 

کارایی که نشده یا نذاشتن انجام بدیو انجام بده شاد باش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

دوره های افسردگی وشیدایی باید به مدت طولانی ادامه پیدا کنه یعنی شما سه ماه در حالت افسردگی به سر ببری و سه ماه حالت شیدایی وتو همه این حالات افراط وجود داره اینی که گفتید بخاطر سن کم شماست برای خودتون بیماری درست نکن خواهر من