مرمر۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1739 عنوان به نظرتون گردش تنهایی حال میده؟ 158 بازدید | 23 پست من تصمیم گرفتم خودم حال خودمو اوکی کنم البته یکی دوسال هست که یک مقداری مستقل تر شدماما میخوام خودم تنها برم خرید،تنها برم کافه😆به نظرتون ادم برای خودش بچرخه اگه کسی نباشه باهاش بره حال میده؟ 1402/04/15 | 00:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 خیر کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 54355 من هميشه همينكارو ميكنم خيلي بهم خوش ميگذرهندرتا با خواهرم 💕
lelejon عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 258 من احساس میکنم با یکی حرف بزنی موقع خرید و کافه ادم بیشتر بهش خوش میگذره
imsaghi عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 1451 کلا تنها همه چی حال میدهالبته بستگی به مودت داره اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂
sanamslh عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1252 اره عالیه من خیلی انجام میدم خیلی خوبه مث خود درمانی میمونه البته بستگی داره ب حست
هنگامه۱۴۰۱ عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 2204 من دیروز رفته بودم پارک تنهایی تازه با لباس محل کارم یه ساقی اومد گفت میخواید با هم صحبت کنیم😂گفتم اینم شانس مایه پاشدم اومدم بیرون
مرمر۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1739 خیای خوبه گلم روز ولنتاین با همسرم قهربودمخودم رفتم برای خودم کیک گرفتم شمع گذاشتم لباس خوب پوشیدم خیلی بهم حال داد و لذت بخش بود واقعا اوکی بودم😍
hastiuuuuu عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 3152 روز ولنتاین با همسرم قهربودم خودم رفتم برای خودم کیک گرفتم شمع گذاشتم لباس خوب پوشیدم خیلی بهم حال ... درسته ته دلت دوس داشی اونم میبود ولی تنهایی بتونی حال خودتو خوب کنی چند قدم جلو تری🌷😍