میخوام تو خونه ازمون بدم و فایل ازمونم که تو روبیکا و تلگرام پره
فقط نمیدونم بودجه بندیشو از کجا پیدا کنم؟
در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید، شماها از سگ کمترید🐶🤡(بلانسبت سگ البته)).
در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید، شماها از سگ کمترید🐶🤡(بلانسبت سگ البته)).
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من بودجه بندیو میخوام که هنوز نرفتم پیدا کنم
خوده ازمون که همه جا هست دیگه معمولا بعد از ازمون میاد