2777
2789
عنوان

با شوهراتون....

375 بازدید | 32 پست

با شوهراتون تا چه حد شوخی میکنید؟؟؟؟ 

یک ساله عقدم همسرم خیلی باهام شوخی میکنه با بعضیاش مشکل ندارم میخندیم ولی مثلا امشب میخواستیم حداحافظی کنیم گفت کف دستم رو فشار بده منم فشار دادم گفت خب دکمتو زدی بعد غش غش خندید😐😐هی از اینجور شوخی ها میکنه یا لاتی برام حرف میزنه میگه ضعیفه😐 من حساسم ب نظرتون؟؟؟؟؟  شما تا چه حده شوخی هاتون؟  ناراحت نمیشید؟؟؟ 

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂

این چیز ها نسبی هست نباید خودتو با بقیه مقایسه کنی ولی من خودم شوخ طبعم و برام اصلا مشکلی نداره اینجور شوخی ها 

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای منم همینطوریه بیشتر وقتا ناراحت میشم ولی اهمیت نمیدم انقد گفتم نگو بدم میاد فایده نداره از هر راه و روش و سیاستی ک بگی انجام دادم یه مدت میزاره کنار بعد دوباره شروع میکنه

میدونی چیه اینا یجورایی هنوز بچن

رفتارایی ک با رفیقاشون دارن با ماهم همونو دارن فک میکنن ماهم رفیقشونیم برای همینم از ما توقع جنبه زیادی دارن و شوخیایی ک با دوستاشون میکنن با ماهم میکنن

چقد خوبه که شوخ طبعه برج زهرمارنیست توام باهاش بگو بخند ولی اگه تو رو مسخره کنه بقیه بخندن نه این ...

نه اصلا مسخره نمیکنه ولی هی لوس میشه ادامو در میاره هی من حرص میخورم😑😂😂

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂