متاسفانه تو صورتم چندتایی هست ، خشک شده بود کندمشون ، میترسم جاش بمونه چه پمادی بزنم؟
این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشمهای تو به جای دستهای تومن به دست تو آب میدهم تو به چشم من آبرو بده! من به چشمهای بی قرار توقول میدهم ریشه های ما به آبشاخههای ما به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم قیصر امین پور
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اونام ک ترکیدن یا دستم خورد کنده شدن مث جای فرورفتگی موندن ن لک معمولی .ایقد داغوووونم
تموم بدنم جاشون موند مگ یکی دوتان اخه.
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
آخ مث دختر کوچولوی من اصلا نکند ولی همه جاهاش گود شد
اره خیلی بده🥲منکرمپودرم میزنم بدتر نمایان میشن
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
نگراننباش گلم اگ سنش کمه خوب میشه داداش منم زد بود خوب شده
من دیگ ۲۵ سالمه واس این میترسم