2777
2789
عنوان

گاهی زنگ میزدم بش

123 بازدید | 10 پست

سلام راستش فقط میخام بدونم من مشکل دارم یا ن ،شوهرم نامادری داره گاهی ک میرفتم خونشون خیلی اذیت میکردمنو یا شوهرمو ،من گاهی شاید ۴ بارم نشد به یکی ار خاهرای تنی شوهرم زنگ میزدم ک بش بگم چقد تو فشاریم بخدا ب عنوان خاهر ،حالا از طریق یکی از خاهرا پیام داده من مسیول ناراحتیاش نیسم من ب اجترامی نکردم چرا ب من میگ درحالیک بخدا من دردو دل کرردم همین واقعن بخدا از بی کسی گفتم بش چون دیگ روم نمیشد ب خانوادم بگم همین حالا شوهرم میگ تو مقصری ک خاهرم دیگ بت زنگ نمیزنه و فلان تو بدکردی اره من بد کردم😭😭😭😭

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم شما مشکلی نداری 

شاید اون خودش اینقدر تحت فشار هست که نتونسته حرفای شما رو بشنوه... 

قطع رابطه نکن ولی دیگه سفره دلت رو هم پیشش باز نکن🤍

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یعنی چی؟ یکم نامفهمومه

خاهرشوهرم ب شوهرم گفته چرا زنت زنگ میزنه بامن دردودل میکنه میگ نامادریم یااون یکی خاهرم ک تنی نیس باما بهش بی احترامی میکنن مگ من مسولم ب من چه ،واقعن یه دردودل مگ چیه من مقصرم ن نباید میکردم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم شما مشکلی نداری  شاید اون خودش اینقدر تحت فشار هست که نتونسته حرفای شما رو بشنوه...&n ...

بخدا دارم خل میشم نمیدونم اینا دیگ کی ان بخدا خیلی تحت فشار بودم بعنوان خاهر بش گفتم خمین گفتپ بدونم برادرش چقد داره اذیت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا دارم خل میشم نمیدونم اینا دیگ کی ان بخدا خیلی تحت فشار بودم بعنوان خاهر بش گفتم خمین گفتپ بدونم ...

شاید شنیدنش اذیتش کرده

منم عمه‌هام با مامانم همین شکلین

دو کلمه درد و دل حاضر نیستن بشنون

بیخیال بالاخره همه نمیتونن مثل شما حس خواهرانه داشته باشن...

خاهرشوهرم ب شوهرم گفته چرا زنت زنگ میزنه بامن دردودل میکنه میگ نامادریم یااون یکی خاهرم ک تنی نیس با ...

اصولاً از من به شما نصیحت هرگز با خانواده شوهر درد دل نکن. من چند بار کردم و بشدت متضرر شدم. 

شاید شنیدنش اذیتش کرده منم عمه‌هام با مامانم همین شکلین دو کلمه درد و دل حاضر نیستن بشنون بیخیال ...

پس اشتباه من بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصولاً از من به شما نصیحت هرگز با خانواده شوهر درد دل نکن. من چند بار کردم و بشدت متضرر شدم. 

اره الان فهمیدم کاش باهاشون حرفم نمیزدم فقط چون همسرم مادر نداش بشون گفتم همین ک پشتم کنارم باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس اشتباه من بوده

نگو اشتباه

به نظر شما بهترین کاری بوده که میشده اون موقع انجام داد

طرف ظرفیتشو نداشته عیب نذار رو خودت

اره الان فهمیدم کاش باهاشون حرفم نمیزدم فقط چون همسرم مادر نداش بشون گفتم همین ک پشتم کنارم باشن

این بنده خدا ها پدرشونم با این زن بابا دراومده وقتی با شما که عروسشم نیستی بدی می‌کنه ببین چه دهنی از این بیچاره ها درآورده.