2777
2789
وای کتاب سم هستم رو خوندم    خیلی زود تموم شد

خیلییی غمگینهههه اوف

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیمه شب عالیییی بود

نیمه شب و می‌خوام بخرم میگن ی تراپی فوق العادس

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

کلیدر رو دارم میخونم جلد سومش هستم زمان ایرانی زمان قدیمه و ربکا و سووشون هم خوب بودن

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

دزیره 

بینوایان

شب روشن 

ابله

سه خواهر سه ملکه 

لیدی الیزابت 

کاترین 

عقل و احساس

غرور و تعصب 

اما 

جین ایر

ربکا

قصر آبی 

جان شیفته

میدل مارچ

ایرانی :

یک عاشقانه آرام

گناهکار 

اسطوره

شاه شطرنج 

بانوی قصه 

خیلی خوندم یادم نیست الان خیلی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
نیمه شب و می‌خوام بخرم میگن ی تراپی فوق العادس

صدر درصد بخر پشیمون نمیشی من شروع که کردم ولش نمیکردم که تموم شد جالب بود

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

من پیش از تو، پس از تو و هنوز هم من.  از همه بهترشون من پیش از تو بود و پس از تو چرت و پرت بود ...

از این کتابها یه فیلم ترکی دیدم هنوز کتابش نخوندنخوندم ببینم به هم مربوطن

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
صدر درصد بخر پشیمون نمیشی من شروع که کردم ولش نمیکردم که تموم شد جالب بود

بادام هم خیلی قشنگ بود مخصوصا آخرش خیلی پایان خوبی بود

عبور از غبار  عابر بی سایه  گناهکار

خوندمشون

در دم و ماهی زلال و جاوید در من رو هم بخون.

ابرهاانگاه میکنند هم خوبه

میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
از این کتابها یه فیلم ترکی دیدم هنوز کتابش نخوندنخوندم ببینم به هم مربوطن

بله به هم مربوطن. راجب زندگی یه دختر به اسم لوییزاس. که من پیش از تو فیلمشم ساخته شده خیلی غمگینه

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
بادام هم خیلی قشنگ بود مخصوصا آخرش خیلی پایان خوبی بود

وای اینم خوندممم چرا تو هر چی من میخونم خوندی  

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

وای اینم خوندممم چرا تو هر چی من میخونم خوندی    

اخه خیلی گشنگن منم عشق کتاببب😂🥲