2777
2789
کاش بگین کدوم ایرانیه  کدوم خارجی  یا نویسنده شو بگین  من ایرانی ها جالباشو خوندم ...

دختری که رهایش کردی

مردی به نام اوه

زیان گلها

بلندی های بادگیر

اینها خارجی ان

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعی کن رمانهای معروف خارجی رو بخونی تا با اصول رمان نویسی آشنا بشی و بتونی رمان خوب رو از بد تشخیص بدی . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
خوندمشون در دم و ماهی زلال و جاوید در من رو هم بخون. ابرهاانگاه میکنند هم خوبه

می‌خونم حتماً مرسی💛 

باورم کن، اسطوره، حصار تنهایی من، قرار نبود، در همسایگی گودزیلا، دلواپس توام

اینا هم قشنگن

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

از کجا این رمانا رو میشه پیدا کرد؟

من خودم از ی آنلاین شاپ میخرم... 

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
اسمش چیه؟ عاشقانس؟

اسمش زوج همسایه هست هنوز نخوندم ولی معرفیش و الان واست میدم 

بیشتر ژانرش جناییه و معمایی

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
اسمش زوج همسایه هست هنوز نخوندم ولی معرفیش و الان واست میدم  بیشتر ژانرش جناییه و معمایی

بهت درخواست دوستی دادم قبول کن واست بفرستم معرفیشو

عاشقانه اگر خوندی و کتاب داره معرفی کن که ایرانی باشه مرسی گلم 

ایرانی نخوندم ولی خارجی چند تا خوندم خیلی قشنگ بودن مثل سم هستم بفرمایید.. ما شروعش میکنیم، ما تمامش میکنیم 

یاد او، نهمین روز از ماه نوامبر