2789
عنوان

میکروب معده

302 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها اگ بیدارین جوابمو بدین لطفا.نمیدونین برا میکروب معده میشه بجای مترونیدازول ۵۰۰،دوز ۲۵۰ش رو با اموکسی سیلین ۸ساعتی خورد؟با ۵۰۰خیلی اذیت میشم ۱۲ ساعتیه نمیتونم بخورم همش رفلاکس دارم ازمایش دادم میکروب معدست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک نکنم. یه مدت دندونپزشکم برا دندونم میداد. بازم پرس وجو کن. 

ممنونم گلم حالا بپرسم ببینم چی میگن.لامصب میکروب معده خیلی مقاومه بدون چرک خشک کنم خوب نمیشه

اره خداروشکر ندارم  خیلی وقته.بجاش رفلاکس داغونم کرده

خدا رو شکر. منم درگیر سرگیجه هستم. میکروب معده دارم. در حقیقت سرگیجه ام بخاطر رطوبت و سردی معده امه. از موقعی ک اینو فهمیدم، تونستم تا حدودی سرگیجم رو کنترلش کنم. 

من حدودا ۲۰۰ تا آنتی بیوتیک خوردم نابود شدم سر میکروب معده کارای زیر کردم خوب شد.

فمی‌لاکت بگیر و بخور، دمنوش پونه کوهی( مقدارش از عطار بپرس زیادیش بد هست)، سیر خام 

اینا منو نجات داد

عزیزم شما خوب شد میکروب معدتون؟شما لاغر هم شده بودید؟

من بعد از خوردن کلی آنتی بیوتیک رفتم ازمایش دادم. دیدم هنوز میکروب معده دارم. بعد شروع کردم ب میخک خوردن. قبل از ناهار دو تا دونه میخک با معده خالی ب مدت کمتر از یکماه خوردم. بعد اندوسکپی و ازمایش دادم و خوشبختانه در کمال ناباوری دیگه میکروب معده نداشتم. نمیدونم بخاطر میخک بود یا نه. البته قبلش در روزهای گذشته چندتا دونه فمیلاکت هم خورده بودم. و دیگه اینکه هر چی ک برای معده بد بود رو ازش پرهیز کرده بودم. مث ترشی و سرخکردنی و... 

من چون کمکاری تیرویید دارم، استپ وزنی دارم و لاغر نشدم. 

راستی اینم بگم ک جایی خوندم ک میخک عفونت بدن رو از بین میبره. 

من بعد از خوردن کلی آنتی بیوتیک رفتم ازمایش دادم. دیدم هنوز میکروب معده دارم. بعد شروع کردم ب میخک خ ...

اها چقدر جالب میخک👌🏻😯.خداروشکر که خوب شدید بله بخاطر تیروئیدلاغر نشدید ،مرسی عزیزم 🙏🏼