2777
2789
عنوان

راهنمایی خواستگاری

181 بازدید | 16 پست

سلام دخترا

من با کسی آشنا شدم و همه چیز خوبه اما فعلا شرایط برای اقدام کردن نداره امشب برام خواستگار اومده میخوام گلی که اوردن استوری کنم و یه متن بنویسیم به عنوان متن زیرش بذارم که بدونه من به خاطر اون دارم تحمل میکنم

یه متن خاص یا شعر بهم میگید

لطفا تیکه و طعنه نزنیدممنون

به نظرم این کارو نکنی بهتره

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

چون خیلی کار بچگونه و خزی هست واسه زیر ۱۴ ساله این حرکت

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
چه ربطی داره

خوب عشقم خیلی حرکت چیپیه 

یعنی طرف پیش خودش میگه این آنقدر برای غرور مردونه من ارزش قائل نیست 

باچه عقلی اینکارو کرده 

باعث میشه به عنوان کیس جدی بهت فکر نکنه