2777
2789
عنوان

کتک زدن

237 بازدید | 16 پست

کسی هست مثه من به بچه ش روزگار نده ..دخترم امشب گوشیمو انداخت تو غذای سر سفره منم پاشدم تا تونستم کتکش زدم الان اون خوابه و من دارم اشک میریزم چرا من صبور نیستم چرا انقدر مادر عوضی هستم از خودم بدم میاد .میدونم روانی م دیوونه م ...هرچی از دهنتون اومد بهم بگین شاید آدم شم😭😭😭😭سر هر چیزی کوچیکی عصبانی میشم از کوره در میرم 

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا خب بچه هام‌وحشی شدن گوشی ب این گرونی میسوزه 

اتفاقا خوب کردی دیگ دفعه اخرشه گوشی پرت میکنه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

از موضوعی ناراحتین؟؟؟

نه با خوشی غذا آوردم شوهرم شیفته یدفعه انگار 😭😭😭

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

میدونی وقتی بزرگ بشه چه بلایی سرش میاد؟ میدونی تو با این کارت میتونی شخصیت یک ادم رو ۳۶۰ درجه تغییر بدی؟ میدونی تک تک اینا به وضوح توی ذهنش میمونه؟

یه وایستادن که دست زدن نداره ، اینا نمیدونن چی زمین میزنه.....

بابا خب بچه هام‌وحشی شدن گوشی ب این گرونی میسوزه  اتفاقا خوب کردی دیگ دفعه اخرشه گوشی پرت میکن ...

نه اتفاقا دخترم آرومه گوشی سر خورد از دستش 

نه اتفاقا دخترم آرومه گوشی سر خورد از دستش 

اهان خب پس اگه اینجوره حق داری 

پسر من شیش سالشه تا الان شیش تا گوشی ازم شکونده سه تا تلویزیون 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

از یه جهت بنظرم صبور بودن یه خصلت ذاتیه 

جاری من اینقددددددد صبوره، دیروز دخترش گوشیو انداخت رو سیمانا تو حیاط دیگه روشن نشد اصلا هیچی بهش نگفت 😶انقدم اروم و با حوصله حرف میزنه 

ولی توام کار کن رو خودت، موقع عصبانیت میخوای کتک بزنی اول یه صلوات بفرست تو دلت، بعدم برو یه لیوان اب بخور اروم میشی

به این فکر کن این رفتارت رو اینده اون بچه چقدر تاثیر بد داره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اشکالی نداره من قبلنا خیلی ناراحت میشدم وقتی یکی بچشو میزد ولی الان خب به نظرم خوبیاییم واسه اون بچه داره مثلا در آینده وقتی بزرگ شد دیگه اگه خدای نکرده تو پیری مامانش طوریش شد دلش آتیش نمیگیره چون یاد خاطرات بدش میوفته و عادی رفتار میکنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...