2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای من قبلا ۴۸ کیلو بودم الان چاق شدم .

شدم ۵۲ کیلو یکمم شکمم بزرگ شده چیکار کنم لاغر بشم مثل قبلم 😓😓😓

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

وزنت خوبه که

شکمو یکم بزرگ شده رو اعصابمه 😫😫😫.

چیکارش کنم اووووفففففف

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

خب میگم رژیمم

ببین همه نوع رژیمی درست نیست اینکه بشقاب بشقاب سالاد بخوری ک‌گرسنه ت نشه خیلی بده سالاد سرده معده رو سرد میکنه برا همین شکم هیچ تغییری نمیکنه باید اصلاح سبک کنی 

ببین همه نوع رژیمی درست نیست اینکه بشقاب بشقاب سالاد بخوری ک‌گرسنه ت نشه خیلی بده سالاد سرده معده رو ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدین بی زحمت آخه من یکم شکمم بزرگ شده چیکارش کنم خیلی اعصابمو بهم ریخته قبلا اصلا شکم نداشتم 😫😫😫😫

میشه یکم بیشتر توضیح بدین بی زحمت آخه من یکم شکمم بزرگ شده چیکارش کنم خیلی اعصابمو بهم ریخته قبلا اص ...

ببین اصلاح سبک کن خیلی نکته داره ولی من کلی بهت میگم چطوری معدتو گرم کنی یکساعت بعد غذا و وسط غذا آب و مایعات نخور،بین غذا فقط زیتون یا سبزی خوردن بخور،لبنیات رو تا جایی ک میتونی بزار کنار،قند مصنوعی رو هم حذف کن اونوقت نتیجشو میبینی 

ببین اصلاح سبک کن خیلی نکته داره ولی من کلی بهت میگم چطوری معدتو گرم کنی یکساعت بعد غذا و وسط غذا آب ...

وایییی من وسط غذا کلی آب میخورم بعدشم کلی ..

لبنیات نمیخورم .

قند و اینا هم نمیخورم .

فکر کنم آبو حذف کنم وسط غذا خوب میشه یعنی شکمم .

وایییی من وسط غذا کلی آب میخورم بعدشم کلی .. لبنیات نمیخورم . قند و اینا هم نمیخورم . فکر کنم آبو ...

اره هم آب وسط و بعد غذا هم خوردن میوه بعد غذا خیلی تو بزرگ شدن شکم و سرد شدن معده تاثیر داره حتما حذفش کن

اره هم آب وسط و بعد غذا هم خوردن میوه بعد غذا خیلی تو بزرگ شدن شکم و سرد شدن معده تاثیر داره حتما حذ ...

نه میوه نمیخورم 

ولی آب چرا خیلی زیاد مثلا وسط غذا ۲ یا ۳ لیوان .

وقتی غذا تموم میشه هم ۲ لیوان 😫😫.

امشب که گذشت از فردا ان شاءالله دیگه شروع کنم