2821
2789
عنوان

واتتت

50 بازدید | 11 پست

کراشم بهم پیام داده  تاریخچه پبامشو پاک کرده کلا منم آنلاین نبودم اصلا ندیدم پبامشو  اینم بگم اصلا تا حالا بهم پیام ندادیم  کنجکاو شدم چی پیام داده 😑😣

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

منم کنجکاو شدم باهاش حرف‌بزن اسکرین بفرست

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم کنجکاو شدم باهاش حرف‌بزن اسکرین بفرست

عمرا پیام که نمیدن بهش اما دلم میخاد خودش باز پیام بده چرا آخه پیامو پاک میکنی🤒

عمرا پیام که نمیدن بهش اما دلم میخاد خودش باز پیام بده چرا آخه پیامو پاک میکنی🤒

ننههههه بهش پیام بده بگو جانم یا چنین چیزی یه جوری سر صبحت باز کن تازه شاید بهم رسیدید

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
بگو فلانی پیام داده بودید الان انلاین شدم دیدم تاریچه پاکه

بگم یعنی😞 اوف چه موقیعت سختی قرار گرفتم اینجا پیام دادن به پسرو بد میدونن که میترسم🙃 آخه صمیمی هم نیستیم😞

ننههههه بهش پیام بده بگو جانم یا چنین چیزی یه جوری سر صبحت باز کن تازه شاید بهم رسیدید

اینقدر خودشو بالا میگیره جرئت نمیکنم که 😕

اینقدر خودشو بالا میگیره جرئت نمیکنم که 😕

از در شوخی بگیر کار میکنه

بگم یعنی😞 اوف چه موقیعت سختی قرار گرفتم اینجا پیام دادن به پسرو بد میدونن که میترسم🙃 آخه صمیمی هم ...

نه نه ندیااااا

اون تا کی میخاد پیاماش پاک کنه سنگین باش از اخر حرف دلش میزنه اصلا انگار تو چیزی ندیدی

چی بگم

بگو چیز بدی فرستادی پاک کردی بعدم استیکر خنده بفرست یا چیزی شبیه به این تلاش کن یه جوری سر صبحت باز کنی ولی یادت نره حرفات زیاد طولانی نباشه یعنی زیاد حرف بزنا ولی طولانی ن کوتاه 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز