2777
2789
عنوان

آب کردن شکم

185 بازدید | 17 پست

سلام...

من چاق نیستم ولی توپر هستم کلا ... بقیه جاهام اوکیه فقد یکم شکم دارم که اگه لباسم تنگ باشه مشخص میشه مگرنه کمه ... میخوام همینم آب کنم کسی راهکار میدونه که تا یه ماه بتونم قشنگ تخت تخت و سفتش کنم کلا 😕 من بدنمو دوس دارم فقط شکمم ...

منم عین توووو😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته شد دیگه دوس دارم تا ۱ سال دیگه کلا عضله باشه ن چربی😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

شما عزیزم فقط شکم داری ؟

آره دیگه دارم کم کم پهلو هم درمیارم نمیتونم رژیم بگیرم اصلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای بابا😕 اشکال نداره من مطمئنم ی روز ب اندام ایده عالت میرسی 😍

مرسی عزیزم خدا کنه واقعا ایکاش تا قبل از اقدام به بارداری برسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رژیم ابلیمویی چیه؟

منم مشکل شمارو داشتم تو تاپیکام هست

ولی قب غذا یکم آب و آبلیمو میخورم 

بعد غذا هم آب و آبلیمو سعی می کنم وسط غذا چیزی آب نخورن ولی اگه بخام ای و آبلیمو می خورم ولی در طول روز به جز وقت غذا کلا اب می خورم 

توروز اگر گشنم شد شکلات تلخ یا خرما می خورم که کالری زیاد نداره صبح حتما چای تلخ می خورم تو هفته دولیوان چای شیرین میخورم

روز های فرد باشگاه میرم روز های زوج می رقصم

حین رقص یا ورزش آب و آبلیمو می خورم کالری شماری هن مب کنم

سعی می کنم خورده خواری نکنم

شما طی چه مدت چقد کم کردین عزیزم

من ۵ روز شروع کردم و تا الان خداروشکر جواب داد 

شکمم کوچک شده ولی وزن نکردم همه میگن شکمم رفته تو

کالری شمار بشقاب یا زیره رو بریز خیلی خوبه باهاش پیش برو