2789

اول بگو چیشده که تو شک کردی

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول بگو چیشده که تو شک کردی

3 سااله باهمیم  یک هفته دیگ تولدمه اصرار ک تولد میخواد واسم بگیره میخواد دختر هم بگه بیاد دختر هایی ک قبل من باهاشون حرف میزده و میگ دوست قدیمین

و من موافق نیستم میدونم خیلی دوسم داره اما دوست داشتن دلیل محکمی نیست

خب چرا حس کردی خیانت میکنه ؟  خودت مشکل شکاکی داری ؟  یا واقعا تنش میخاره که حس اینجوری ...

3 سااله باهمیم  یک هفته دیگ تولدمه اصرار ک تولد میخواد واسم بگیره میخواد دختر هم بگه بیاد دختر هایی ک قبل من باهاشون حرف میزده و میگ دوست قدیمین

و من موافق نیستم میدونم خیلی دوسم داره اما دوست داشتن دلیل محکمی نیست

3 سااله باهمیم  یک هفته دیگ تولدمه اصرار ک تولد میخواد واسم بگیره میخواد دختر هم بگه بیاد دختر ...

خب اگر میخواست خیانت کنه نیاز نبود بیاره تولد تو که 

یواشکی برنامه می‌ریخت باهاشون 

مطمئن باش جز یه دوستی معمولی خبری نیست و اگر اصرار داره بیان بخاطر اینه به داشتن تو افتخار میکنه 

دوست داره اونا ببینن چه پارتنر خوبی داره 

عزیزم کدوم خیانت اخه...بدت نیادیجوری میگیدخیانت انگارزن عقدیش بودی آیا سندعقدبهت داده یااسمت توشناسنامشه  یاتعهدبهت داره بیاواقعیت رو ببینین.اگه این رومیگی خیانت پس اون مرد متاهل وزن متاهل که اینجورمیکنن رومیگی چی؟چه اسمی روش میزاری اوناکه باقول وقرارو تعهدورسمیت به نام همن چی؟؟.اون یه پسربدون تعهدبشماست وقرارنیست بی اذن شما کاری نکنه شماچکارش هستی اخه فقط دوست دخترهمین..هرپسری شک نکن هزارتای اینجور دارن..چون قبحش شکسته هرروز بایکی هرروز دخترعوض میکنن.شمادخترابایدبرای خودتون ارزش قائل بشید درگیرچنین مواردی نکنیدخودتون رو..شایدقدمادرت سن داشته باشم واینوبگم بهت سعی کن ارزش خودت حفظ کنی حریم وحرمت دلت.جنست.تنت..وهرچی خدابهت ارزش داده رو حفظ کنی جدای ازعواقب اخروی این دنیاجز درد ورنج واسه دخترچیزی نداره..تهش افسردگی وشکسته..دنبال اهداف بالاتری باش.فکرکن دراینده یه دخترداشته باشی درگیرچنین چیزایی بشه وگول ظاهروچرب زبونی پسرا روبخوره اونوقت چیکارواسه دخترت میکنی..مراقب خودت باش..لطفا مخالفا ریپ نکنن واقعیت تلخه..تاپبکوترک میکنم نظرات بقیه مخالفاخونده نمیشه زحمت نکشید..روی صحبت بااسی بودشایدارزش خودشو یادش رفته که امیدوارم بدستش بیاره...بازم میگم به ارزشی که خدابهت داده فکرکن نه به پسرای خیابونی..لیاقتت ببین کجاست وپیداش کن.موفق باشی.

من خودم راضی به ازدواج نمیشم تازه 24 سالم شده خیلی زوده

من۲۲سالمه دوتابچه دارم خوشبحالت راحت خوشبگذرون  اگ خونه وماشین داره ازدواج بهتره ها

برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی