2777
2789
عنوان

به نظرتون کات کنم یا نه؟

275 بازدید | 27 پست

سلام من ۲۲ سالمه  یه دختری بودم که تاحالا با هیچ پسری هیچ ارتباطی نداشتم و رل نزدم تا وقتی که یه دفعه تو محل کار جدیدم حس کردم به یه نفر خیلی علاقه مند شدم و حتی گفتم این همون عشقه بعد که دیدم اونم نظر مثبتی نسبت به من داره گفتم دیگه این همون کسیه که می خوام باهاش بمونم و ازدواج کنم هرروز هم می دیدم تو محل کار ارتباطمون نزدیک شد تا حدی که رابطه  اورال داشتم الان بعد دو ماه متوجه شدن که اون شخصی که فکر می کنم نیست ولی می گم چه طور وقتی با یه نفر تا این حد رابطه داشتم برم با یکی دیگه یهدحسیم بهم می گه تا این جا که باهاش جلو رفتی باهاس بساز ولی حس می کنم رابطمون پایداری نداشته باشه و باید کات کنم باهاش ففط گیرم اون مسئله هست نمی دونم چه کار کنم مرسی

چه زود به مرحله کردن رسیدین؟

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر  فکر میکنی رابطه ات اشتباهه تمامش کن دیگه به چیزی هم فکر نکن نباید چیزای فرعی باعث بشن زندگیت تو مسیر اشتباه بیوفته 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

اینکه تو دوماه رابطه اورال داشتی کاملا اشتباه بوده

و اینکه بخاطر اینکه باهاش رابطه اورال داشتی هم بخوای باهاش بسازی بازم اشتباهه

عزیزم منم ۲۲ سالمه من فک میکردم خیلی آدم ساده ای هستم الان میبینم از منم ساده تر وجود داره😪

اولین بارش بوده خب ولی جای تعجب داره چجوری تا ۲۲ سالگی رل نداشته

نرمالش نکنیم 

رابطه اوایل دوستی خیلی اشتباهه 

اره واقعا تا ۲۲ مگ میشه رل نزنی 

عجیبه

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋