2777
2789
عنوان

بیاین لطفاً

85 بازدید | 23 پست

نظرتون رو بگید 

من یه دختر خیلی شلختم که حتی عرضه ندارم اتاقم رو تمیز نگه دارم و مرتب بشو نیستم مامانم هی پیش داداشم از من بد میگه یه بار گفت آدم شلخته حقشه که بمیره داداشمم از من کوچیکتره همش مسخرم می کنه هر سری بهم میگه تو همیشه یه دختر نجس و کثیفی

به نظرتون درسته که مادر بچه بزرگتر و پیش بچه کوچیکتر تخریب کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم مادرت خوبه تورو میخاد...... امروز اون نگه فردا غریبه ها بت میگن لطفا مرتب ومنظم باش ازاین ب ...

اینجوری ؟! اعتماد به نفسم رو بیاره پایین البته اعتماد به نفسم پایین هست پایین تر بیاره؟!

خب عزیزم مادرت هم اذیت میشه ، هم میخواد در آینده اینجوری نباشی خونه شوهر 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

یعنی من خودم متنفرم از شلختگی.همش سعی میکنم مرتب باشم تازه من یه بچه کوچیک دارم .تو که الان مجردی تو این حالی بعد ازدواج میخوای چیکار کنی؟؟اگه از الان خودتو جمع و جور نکنی بعدا مجبور همین حرفهارو از شوهرت و خانوادش بشنوی اونوقت میخوای چیکار کنی؟؟

خیر درست نیست به مادرت بگو ازش دلخوری

ولی هیچوقت کاری نکن و مدلی نباش که دیگران تحقیرت کنند. 

چون کمک عادت میشه برای دیگران 

و همین باعث بدبختی تو میشه

ولی تو هم مرتب باش بخاطر خودت 

اتاقت دیزاین کن این باعث میشه شادتر باشی و اعتماد بنفسه بیشتر بشه.

هر روز نیم ساعت وقت بزار بگو الان اتاقم با تمیز کنم 

یک سبد خوشگل بگیر رخت چرکاتو بریز داخلش 

یک را گال خوشگل بگیر با اینه قدی 

بگیر 

هر کاری کن وقتی یکی وارد اتاقت شد از زیبایش مات بمونهاتاقت زیباترین بخش خونه کن اینجوری دهن مادرت و برداره بسته میمونه 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.
نه عزیزم کار مامانت خوب نیست .ولی بدتر از اون شلخته بودن شماست چجوری به خودت اجازه میدی آنقدر ساخته ...

دست خودم نیستتتتت به خدا دستتتتت خودممممم نیستتتتتت من ذاتا شلختم اینطوری خلق شدم هر کاری کردم نتونستم مرتب بشم با چ زبونی بگم آخه چرا کسی حالیش نمیشه که من مرتب بشو نیستم چرااااااا

خیر درست نیست به مادرت بگو ازش دلخوری ولی هیچوقت کاری نکن و مدلی نباش که دیگران تحقیرت کنند.  ...

دست خودم نیستتتتت به خدا دستتتتت خودممممم نیستتتتتت من ذاتا شلختم اینطوری خلق شدم هر کاری کردم نتونستم مرتب بشم با چ زبونی بگم آخه چرا کسی حالیش نمیشه که من مرتب بشو نیستم چرااااااا

استادم سه تا تکنیک داد تا مرتب بشم ولی جواب نداد 

به هر حال سعی کن خودتو اصلاح کنی مطمئن باش اگه یه مدت سعی کنی میبینی چقدر روحیه ات بهتر میشه خانوادت ...

استادم سه تا تکنیک داد تا مرتب بشم ولی جواب نداد

هزار بار سعی کردم نشد

دست خودم نیستتتتت به خدا دستتتتت خودممممم نیستتتتتت من ذاتا شلختم اینطوری خلق شدم هر کاری کردم نتونس ...

کسی ذاتا شلخته نیست دختر خوب 

ساعت بزار تو اون نیم ساعت اتاقت تمیز کن مثلا زنگ بزار ساعت ۷ غروب یا ۸ صبح اتاقتو دست گل کن 

یک سبد بگیر رخت چرکات بریز تو اون 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.
یعنی من خودم متنفرم از شلختگی.همش سعی میکنم مرتب باشم تازه من یه بچه کوچیک دارم .تو که الان مجردی تو ...

نتونم تحمل کنم طلاق

البته مامانم و داداشم از من بدترن

بهشونم میگم مامانم میگه من هم سن بودم مرتب بودم الان سرم شلوغه بعد میگه داداشم شلختگی رو از من یاد گرفته

کسی ذاتا شلخته نیست دختر خوب  ساعت بزار تو اون نیم ساعت اتاقت تمیز کن مثلا زنگ بزار ساعت ۷ غرو ...

من هستم از بچگیم بودم تمیز هم کنم نیم ساعت بیشتر طاقت نمیاره دفترامم همیشه کثیفه هر کاری می کنم دست خودم نیست نمی تونم تمیز بنویسم