2777
2789
عنوان

اعتیاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 59 پست
دوست دارم باهاش حرف بزنم تحمل ندارم ،،تادوسالشومیدونم دیگه بیشتریاکمتره نمیدونم

داسوزی ترحم نکن بدبختش میکنی.اونجا هم درد زیاد دارع اگر دوسالع چیزی نیست ترک میکنع چون خودش زنگ زدع واقن خستع شدع مطمعن باش ترک میکنع اسلن خودتو ناراهت نکن

درصف دشمنان کسی جز آشنایان نبود
خب رفته کمپ مهربونم که هست زندگیتو بکن چیکار به مردم داری دو روز دیگه همون مردم میان جوابه دله عاش ...

نمیدونم چیکارکنم کسیم ندارم که ازش مشورت بخوام ،،به پدرمم نگفتم ،،گفتم حالاکه فرصت بهش دادمه دوست ندارم دیدبابام بهش عوض بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داسوزی ترحم نکن بدبختش میکنی.اونجا هم درد زیاد دارع اگر دوسالع چیزی نیست ترک میکنع چون خودش زنگ زدع ...

یعنی ملاقاتش نرم ؟اخه گفتم اگه توجهی نکنم بهش پیش خودش میگه اینکه براش دیگه مهم نیست 

داسوزی ترحم نکن بدبختش میکنی.اونجا هم درد زیاد دارع اگر دوسالع چیزی نیست ترک میکنع چون خودش زنگ زدع ...

روزدوم پسرخواهرش که خودش دوسال ترک کرده وعضوکارکنان کمپ رفت دیدنش ،،گفت که اذیت بودولی خیلی نه ،،پاسوربازی میکردخودشوسرگرم کرده بودولی چون مقدارمصرفش زیادنبوده خیلی سخت نیست

یعنی ملاقاتش نرم ؟اخه گفتم اگه توجهی نکنم بهش پیش خودش میگه اینکه براش دیگه مهم نیست 

نع نرو التماست میکنع دلت ب رحم میاد امضا میکنی درش میاری بزار دوماه بمونع

روزدوم پسرخواهرش که خودش دوسال ترک کرده وعضوکارکنان کمپ رفت دیدنش ،،گفت که اذیت بودولی خیلی نه ،،پاس ...

خب میگم نرو اونجا خود کمپ سرگرمشون میکنع .البتع باید کمپ قابل اعتماد باشع.مصرفش زیاد نبودع وگرنع الان نمیتونست پاسور بازی کنع

اها،،باشه

بد ک اومد بیرون تنهاش نزار.بارفیقاش اسلن نزار برع بیزون همون ناباب همیشع سرگرمش کن خوراکی مقوی بهش بدع‌ میوع بهش بدع روزی یبار دوش ابسرد بگیرع خاست سیکار بکشع بزارش بگشع ولی ن زیاد تا چن روز البتع

خب میگم نرو اونجا خود کمپ سرگرمشون میکنع .البتع باید کمپ قابل اعتماد باشع.مصرفش زیاد نبودع وگرنع الا ...

پسرخواهرشوهرم که مصرفش زیادبودچندجابردنش ولی ترک نشد،،ولی خییلی ازاینجاراضی بودوعلاقه داره به مربی هاشوداره قدم هاشومیره،،میگه اینجابدون قرص وشربت وچیزی ترک میده ،،ولی بازم میترسم میگم یعنی اینکه میگه دردش کمه مشکوک نیست؟؟

پسرخواهرشوهرم که مصرفش زیادبودچندجابردنش ولی ترک نشد،،ولی خییلی ازاینجاراضی بودوعلاقه داره به مربی ه ...

نع چون مسرفش کم بود مشکلی نیست.ببین شاید یکم متادون هم بهشون بدن ک عادیع چون یهو نمیشع ترک کرد چون بدن اف میکنع احتمال دا رع سنکوب کنع بخاتر همین کم کم ترکشون میدن.هرویین زیاد بدن درد ندارع روان گردانع بابد بعدش همیشع مشقول باشع

خودشم فک کنم گاهی اوقات متادونم میخورده

متادون با مواد کشیدن هیچ فرقی ندارع ولی کسای ک میخان ترک کننن اوایل بهشون میدن درحد چن سیسی ک سنکوب نکنن بد کم کم مصرفشو کم میکنن بد کامل قطش میکنن