2777
2789
عنوان

اعتیاد😔

344 بازدید | 59 پست

خانماخیلی حالم بده ،،دوتابچه کوچیک دارم ،مادرمم فوت شده حامی براطلاق گرفتن ندارم ،،دوروزپیش فهمیدم شوهرم اعتیادهرویین داره ،،خیلی مهربونوخوبه باورم نمیشه ،،خودش کلی گریه کردورفت کمپ ولی دلم خونه دیگه میترسم ازنگاهای مردم به زندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب رفته کمپ مهربونم که هست

زندگیتو بکن

چیکار به مردم داری دو روز دیگه همون مردم میان جوابه دله عاشق و بچه هاتو بدن که چرا پای بابامون نموندی مارو بی پدر کردی؟

بچسب به زندگیت:)

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

ایشون الان داره ترک می‌کنه اونم حتما حتما به خاطر شما بچه هاشو زندگیتون و اراده خودش لطفاً به حرف مردم توجه نکن

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 
نه دلم ازکارش خونه ،،اینقدبین فامیل براهمه ارزش داره که دلم نمیخوادکسی بفهمه ،،نمیدونم ترکش واقعیه ی ...

بعد اینکه ترک کرد ببریدش مشاوره نگران نباشید 

زندگیتو بکنید

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 
نترس من ۱۵سال هرویین کشیدم در حد کارتن خابی ولی ۵سالع پاکم.چون گریع کرد ینی متنفر شدع از مواد ترک می ...

شمامردهستین؟؟اولش گفت مال من نیست ولی بعدش که پدرشومن گریه کردیم دست وپامونوبوس کردوگفت من شرمنده همه هستم قسم خوردکه تکرارنمیکنه ،،خودشم زنگ زدبیاین ببرینم کمپ

شمامردهستین؟؟اولش گفت مال من نیست ولی بعدش که پدرشومن گریه کردیم دست وپامونوبوس کردوگفت من شرمنده هم ...

بلع .خیلی عالیع نترس بخودش اومدع ترک میکنع فقد ملاقاتش نرو تلفن هم بهش ندع..نمیدونی چند وقتع میکشع؟ تابهت بگم چقدبزلرش اونجا بمونع

درصف دشمنان کسی جز آشنایان نبود
وقتی که رفته کمپ چرا دیگه میترسی مردم همبشه حرف میزنن

میترسم زندگیم بدترازهم بپاشه اینده بچه هام پوچ بشه ،،بمونم واین بخوادادامه بده میشن بچه اعتیاد،،طلاق بگیرم بشن بچه طلاق😔

بلع .خیلی عالیع نترس بخودش اومدع ترک میکنع فقد ملاقاتش نرو تلفن هم بهش ندع..نمیدونی چند وقتع میکشع؟ ...

دوست دارم باهاش حرف بزنم تحمل ندارم ،،تادوسالشومیدونم دیگه بیشتریاکمتره نمیدونم