2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من ، چشاش برق داره ، بهت محبت و توجه میکنه مودبه دلتو نمیشکونه ، بات حرفای جنسی نمیزنه بهت احترام میزاره و 

از لحاظ ظاهری مراقبته و حس امنیت داری باهاش 

نظره تورو براش اهمیت داره و..

به نظر من ، چشاش برق داره ، بهت محبت و توجه میکنه مودبه دلتو نمیشکونه ، بات حرفای جنسی نمیزنه بهت اح ...

مثلا اگه تو بارون تو حیاط تنهایی باشیم بگه هوا دو نفر است ما هم که کسی رو نداریم باهاش قدم بزنیم یا با حرفای الکی سر بحث باز کنه حتی پشت تلفن هم وقتی باهام صحبت میکنه هول میشه اشتباه صحبت میکنه یعنی عاشق شده 

به نظر من ، چشاش برق داره ، بهت محبت و توجه میکنه مودبه دلتو نمیشکونه ، بات حرفای جنسی نمیزنه بهت اح ...

.yok bizim bu ne söz dokunmak olmaz aşkda yok aşk dokunmak ister oradaki bir bose alsin dudaklarından sen onuun dudaklarına tadını gözlerini ve nefeslerini hiç unutmayacaksin 

مثلا اگه تو بارون تو حیاط تنهایی باشیم بگه هوا دو نفر است ما هم که کسی رو نداریم باهاش قدم بزنیم یا ...

هول شدن ممکن هیجان داره ضربان قلبش بالاس مثلا 😂

ولی اونی که میگه‌هوا دو نفرس ما کسی رو نداریم خب میخواد بگه  سینگلم و دوس دارم برم تو رابطه حالا ممکن بهت نظر داشته باشه و بخواد باتو بره تو رابطه این حرفا رو میزنه که ببینه طعم دهن شما چیه دوست داری باهاش باشی یا نه  ولی نمیشه قطعی بگم عاشقته 

معنیش چیه

گفتم ک بدون عشق نمیشه هر موقع ک میخام ب تنهایی عادت کنم یک جفت چشم میاد و عقل از سرم میپره  فرباد میزنم ک قلب دیونه من عاقل نمیشه میخواد دور از من باشه یا نزدیک