2777
2789
آره دقیقا انگار دیگ همه چی تموم شد برام من کاملا مودی ام ی روز خوبم ی روز بد ولی نمیدونم چرا وقتی حا ...

اکثرااینطوریم رفت وامداکم شده آدمابدشدن زندگیانمایشی شده قبلنامهمونی میرفتیم مهمون میومدهرچیزی بودتوخونه میخوردیم درکنارهم.این کروناکلی عزیزازدست رفت.منم دقیقامثل  شمان هروزمیگم این اخرین روززندگیمه ازاینورخیلی اهداف توسرمه.ازاینورتوخونه دلم میگیره بزم بیرون ازگرماویه سری چیزاحالم بدترمیشه نه اونقدرپول هست که خوش بگذرونیم ولی من اگه یه دوست خوب داشتم یایه هم صحبت خیلی حالم خوب میشد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم هیچی حالم خوب نمیکنه هیچ کاری فقط خدا میتونه

عزیزم الان ناراحت ودپرسی اینطورفکرمیکنی خودمم همش فکرمیکنم هیچی خوشحالم نمیکنه ولی چون میدونیم بدست نمیاریم خودمونوگول میزنیم هیچی حالمونوخوب نمیکنه مثلایه عشق خوب یه ماشین میلیاردی یه خونه بزرگ وشیک تومنطقه خوب وخوش واب هواو.....

اکثرااینطوریم رفت وامداکم شده آدمابدشدن زندگیانمایشی شده قبلنامهمونی میرفتیم مهمون میومدهرچیزی بودتو ...

آره راس میگی🥲

راستشو بخوای همین دوستام گند زدن به حال و روزم 

من که گفتم بهتون خواهرا:برکت از نی نی سایت رفتع:/
عزیزم الان ناراحت ودپرسی اینطورفکرمیکنی خودمم همش فکرمیکنم هیچی خوشحالم نمیکنه ولی چون میدونیم بدست ...

وای آره اینا رو داشتم غم نداشتم 😂😂

وای آره اینا رو داشتم غم نداشتم 😂😂

عزیزم 😘آره دوست خوب دیگه نیست هرکس میادتوزندگی آدم بعدچندروزنارومیزنه😥کاش لااقل پولداربودیم یه خونه ویلایی داشتیم شمال یاخارج کشورهروقت دلمون میگرفت چمدونومیبستیم میرفتیم حالایکی دوتادوست پایه وخوب داشتیم حالاایناخیاله 😊 به حداقلش راضیم کاش یکی بودمیرفتیم باهاش شهربازی وکافه این گرماصاحب مرده هم میرفت نفسم گرفته هواسنگینه باوجوداینکه زیرکولرم 

عزیزم 😘آره دوست خوب دیگه نیست هرکس میادتوزندگی آدم بعدچندروزنارومیزنه😥کاش لااقل پولداربودیم یه خون ...

حق کاش ی خرپولی بود میگفت عشخممم الان ۵ تومن زدم ب حسابت برو عشق کن😂😂❤

حق کاش ی خرپولی بود میگفت عشخممم الان ۵ تومن زدم ب حسابت برو عشق کن😂😂❤

ای جان 🥰بگردیم پولدارپیداکنیم واسه من هرکی اومدزیرخط فقربودمیخواست خودشوبندازه توسفره ی من 😂😂 این پولداراکجان مارونمیبینن 😂

ای جان 🥰بگردیم پولدارپیداکنیم واسه من هرکی اومدزیرخط فقربودمیخواست خودشوبندازه توسفره ی من 😂😂 این ...

😂😂😂باید بریم دعا بگیریم

😂😂😂باید بریم دعا بگیریم

کارماازدعاگَذشته بایدبریم تومحلاوجاهایی که پولدارااونجارفت وامدکنیم منکه تومحله مون همه پسراموتوردارن 😂😂ماشینم ندارن خاک توسرشون 

کارماازدعاگَذشته بایدبریم تومحلاوجاهایی که پولدارااونجارفت وامدکنیم منکه تومحله مون همه پسراموتوردار ...

باید بریم تو محله های پولدارنشین بست بشینیم😂 

باید بریم تو محله های پولدارنشین بست بشینیم😂 

تیپ بزنیم بریم زنگ یکی یکی خونه هاروبزنیم بگیم دتبال فلان ادرس میگردیم بالاخره مردارزوهامون تویکی ازخونه هاهست 😂😂خداروچه دیدی شایدیکی دلش گیرکردپیشمون البته اگه شانس منه بااحترام به همه مشاغل پاکبان محل پولداراعاشق میشه اونم میگه عزیزم منمولباس تنم اگه میخوایم ببرم خونت 🤣

تیپ بزنیم بریم زنگ یکی یکی خونه هاروبزنیم بگیم دتبال فلان ادرس میگردیم بالاخره مردارزوهامون تویکی از ...

ب خداااا

پاکبان ها خیلی عزیز و خوبن ولی متاسفانه درآمدشون پایینه من اگه پولدار بودم با ی درآمد پایین ازدواج میکردم ولی حالا ک خودم درآمد پایینم پس باید ی پولدار بیاد منو بگیرع:/🥲😂💔

ب خداااا پاکبان ها خیلی عزیز و خوبن ولی متاسفانه درآمدشون پایینه من اگه پولدار بودم با ی درآمد پایی ...

خوب همینه ماطاقت نداریم توبیپولی وگرنه من قصدتوهین ندارم عزیزم اره بنده خداههاواسه عیدقربان رفتیم بیرون یه جوون خوش قیافه داشت خیابون جارومیزداینقددلم گرفت میخواستم بهش عیدی بدم روم نشد

خوب همینه ماطاقت نداریم توبیپولی وگرنه من قصدتوهین ندارم عزیزم اره بنده خداههاواسه عیدقربان رفتیم بی ...

آره میدونم قصد توهین ندارم عشقم😂❤

آرع والا هعییی تو ایران درآمدشون کمه ولی فک کنم تو کشورهای دیگه‌ خیلی درآمدشون بیشتر باشه

2790
2778
2791
2779
2792