2777
2789
عنوان

خیلی خسته شدم از کار خونه

1290 بازدید | 45 پست

خونه رو خاک برداشته خیلی وقت هم هست تمیز نکردم تمام وسایل بزرگ رو جا بجا کردم کمد و تخت و تمام خونه رو ریختم بهم ک تمیز کنم شوهرم یه بالشت این ور اون نمیزاره نشسته رو مبل سرش تو گوشی اگ همه وسایل سنگین جلوش جابجا کنم بهش بر نمیهوره چقد بی غیرت آخه.  معدم  درد گرفته فرصتی هم ندارم باید تمیز کنم چون امتحان دارم و بعدشم کلی برنامه و کار ‌ شوهر شماهم همینجوریه یعنی یا این دیگ کوه غیرته ؟؟

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم من همیشه همپای من کار میکنه چه حالت عادی چه تو خونه تکونی چون اینطوری عادتش دادم، مقصر اصلی خودتون هستید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من راضیم به اینگه حداقل شلوارشا جمع کنه😐

اخ جا بجا کردن کمد به اون سنگینی واقعا کمرم رگ به رگ شده از شدت عصیانیت قدرتمند شدم دارم جابجا میکنم فردا میمیرم از کمر درد

اخ جا بجا کردن کمد به اون سنگینی واقعا کمرم رگ به رگ شده از شدت عصیانیت قدرتمند شدم دارم جابجا میکنم ...

شماهم کار اضافه ب ای خودت درست کردی ها 

میزاشتی یکی را میاکردی کمک

🔴لایک نکن🔴
همسرم من همیشه همپای من کار میکنه چه حالت عادی چه تو خونه تکونی چون اینطوری عادتش دادم، مقصر اصلی خو ...

عزیزم وقتی بهش میگم یه کمکی کن میگه تو هم فردا جای من برو سرکار یا میگه من همینه کمکم وقتی حتی قهر میکنم ک کمک نمیکی براش مهم نیست چیکار کنم ؟؟چجوری عادتش بدم وقتی بی غیرت و بی عرضس😤

یعنی چی خب بگیرش به کار .توی عمرم دست به وسایل سنگین تنهایی نزدم. وظیفه مرد هست این کارا .توی خونتون ...

خبرش بمیرم منتش نمیکشم . به طعنه بهش گفتم اگ بچت نمیفته بیا سر فرش بگیر جابجا کنیم اومد باز رفت تمرگید

عزیزم وقتی بهش میگم یه کمکی کن میگه تو هم فردا جای من برو سرکار یا میگه من همینه کمکم وقتی حتی قهر م ...

کارگر بگیرید یا شما هم یکبار انجام ندید تا از بی نظمی و کثیفی کلافه بشه به زبون بیاد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
واسه امشب نه  کلهم  یه نیرو کمکی بگیر هفته ای دوبار بیاد تمیزکاری سزای مردی که کمک نکنه ...

بخدا حق میگی  شیطونه میگ بزارم زیر گردو خاک و کثیفی خفه شه