2777
2789
عزیزم‌.. چقد زیادیم ما خانمایی که همچین حسایی رو تجربه میکنیم.. بیخیال،، با پسرتون امیدوارم رابطتون ...

پسرمم ازش ترس داره نمیتونه بهش نزدیک بشه زیاد منم خب اونقدر مادر خوبی براش نبودم دارم تلاش میکنم آخه تا پارسال قرص اعصاب و افسردگی  مصرف میکردم .    پسرم تنها همدمش منم   کاش بتونم الگوی خوبی براش باشم . 

میدونی میدون  بهم نمیده وقت هایی که هم که خوبه من جرئت عرض اندام ندارم تو این چند سال عزت نفس و ...

من با یکی بودم، چهار سال.. تازه جدا شدیم..

تضعیفم میکرد، بعد از اون نقطه ضعفم که خودش درست کرده بود، بهم ضربه میزد.

همه جا پشت سرم میگفت این نمیدونم وابستس و اینا

از وقتی تو زندگیم نیس،تموم کارایی که میگفت نمیتونی بکنی، در بهترین حالت دارم میکنم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با رفیقاش خوبه با بقیه  محافظه کاره  زیاد نمیجوشه با بقیه حتی خانواده ی خودش .

شاید درونگراس 

امیدوارم مشکلت حل بشه 

اگه شد با یه مشاور صحبت کنی خیلی خوبه 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
من با یکی بودم، چهار سال.. تازه جدا شدیم.. تضعیفم میکرد، بعد از اون نقطه ضعفم که خودش درست کرده بود ...

فشار مالی رو اهرم قرار میده  از اینکه  بهش بگم پول نیاز دارم بدم میاد  و اینکه خانواده ام اونقدر نمیتونن پشتمو بگیرن میبینه پشتوانه ندارم ضربه میزنه . 

من با یکی بودم، چهار سال.. تازه جدا شدیم.. تضعیفم میکرد، بعد از اون نقطه ضعفم که خودش درست کرده بود ...

دقیقا میان تضعیف میکنن اعتماد به نفستونو کم میکنن ، فکر کنم خیلیم آگاهانه اینکارو میکنن 

شاید درونگراس  امیدوارم مشکلت حل بشه  اگه شد با یه مشاور صحبت کنی خیلی خوبه

به فکرشم خیلی دوست دارم بیاد باهم بریم.  من خودم تنها میرفتم اما فایده نداره باید بیاد دوتایی بریم که اونم نمیاد میگه مشاوره لازم نیس . بازم ممنون به دردو دلم گوش دادین 

پسرمم ازش ترس داره نمیتونه بهش نزدیک بشه زیاد منم خب اونقدر مادر خوبی براش نبودم دارم تلاش میکنم آخه ...

ببین.. اونم منو مجبور میکرد قرص بخورم. دیوونم میکرد، بعد میگف مشکل داری، باید بری روانپزشک! 

از وقتی نیست نه قرص میخورم نه هیچی، خیلیم خووبم

لطفا قرص نخور دیگه..

ببین.. اونم منو مجبور میکرد قرص بخورم. دیوونم میکرد، بعد میگف مشکل داری، باید بری روانپزشک!  ا ...

نمیخورم دیگه اما هزار تا بیماری دیگه گرفتم  جلو بقیه میخندم و خوشحالم تو خودم میریزم . ممنون که گوش دادی بهم 

به فکرشم خیلی دوست دارم بیاد باهم بریم.  من خودم تنها میرفتم اما فایده نداره باید بیاد دوتایی ب ...

برات یه زندگی خوب آرزو میکنم 

خواهش میکنم کاری نکردم که🌹

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
نمیخورم دیگه اما هزار تا بیماری دیگه گرفتم  جلو بقیه میخندم و خوشحالم تو خودم میریزم . ممنون که ...

خیلی از خودت مواظبت کن

میدونم سخته.. ببخشید ولی گور بابای هر کی که به سلامتیت آسیب میزنه.. بچسب بخودت و پسرت .‌‌. هرجور میتونی برا خودت پشتوانه درست کن..

امیدوارم همه چی برات خیلی خوب بشه..🌷🌷🌷🌷