ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
😅😅 میبینم که در جریانی کسایی که من خوشم میاد جور نمیشه کسایی هم که جور میشه من خوشم نمیاد ...
اره دیده بودم تاپیک قبلیتو
من خودمم حس تنهایی دارم و کسایی هستن که همینطور میان میرن هی انگار نخ میدن و منم همینطور منتظرم ببینم کی واقعنی میاد جلو ، حوصله ندارم الکی دل ببندم ، کسی که نمیاد یعنی نمیخاد ، الکی دل نبند
انقد بدم میاد آدم بجایی برسه که ساده ترین چیزا رو براش تلاش بخواد بکنه..
وقتی که یه مشکل پیش میاد باید براش دنبال راه حل باشیم وگرنه این مشکل انقدر بزرگ وحاد میشه شاید دیگه آدم از پسش برنیاد مثلا میشه با خود شخص صحبت کرد یا با روانشناس یا مشاور مشورت کرد
تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
میدونی میدون بهم نمیده وقت هایی که هم که خوبه من جرئت عرض اندام ندارم تو این چند سال عزت نفس و اعتماد به نفسو ازم گرفته نمیتونم حرف بزنم باهاش به تته پته میفتم . . الان با دور و بریامم اینطوری شدم نمیتونم خودمو ثابت کنم