2789
عنوان

روم نمیشه

161 بازدید | 14 پست

مامانم باهام بدرفتاری میکنه و اصرار داره برم تو خونه خودم ک ارثیه هست و نزدیک خونه خودشه 

من میخوام اونو بدم رهن کامل خودم برم شهرک ک ارزونتره مستاجری یکم پول دستم بمونه هرماه

حالا پسر یکی از هنسایه ها لطف کرد بواسطه مامانم واس بازسازی خونم کمکم کرد ولی بعد مامانش دخالت کرد گفت خونتو اگ خودت نمیشینی بده ب اشنای ما با مبلغ خ کم اجاره 

گفتم احتمالا خودم میام بشینم ک ولم کنه 

الان تموم شده چجوری ب پسره بگم خونمو میخام رهن کامل بدم ک ناراحت نشه اخه مودب و خوش اخلاقه 

تازه میخام راضیش کنم خودش مشتری ببره خونه رو ببینن 🤦‍♀️

دیشبم مامانش منو دید جلو پسراش گفت کی ب ما شیرینی میدی گفتم شیرینی چی گفت استخدامی (هنوز شرکت نکردم)یا ازدواج 

بلاخره شیرینی بده 

حسم میگه مامانش فک میکنه میخام مخ پسرشو بزنم دلش نمیخاد انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشبم مامانش منو دید جلو پسراش گفت کی ب ما شیرینی میدی گفتم شیرینی چی گفت استخدامی (هنوز شرکت نکردم) ...

من خودم دست یکی پول دارم روم نمیشه بهش بگم🫤

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍
شما توی امضاتون نوشتین وکیل هستین😊کلا خوبه ک رک هستین من همش نگرانم و ملاحظه میکنم گاهی ب ضررم میشه

نه اصلا رک نیستم

ولی راه نشون دادم براتون🙂

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍
ان شاءالله قبول میشی ❤️🌷

انشاالله شماهم تو ازمون استخدامیتون قبول بشید

همون که ازتون شیرینی میخواستن 😉