2777
2789

جامعه ۹۰

روان ۵۵

عربی ۵۱

اقتصاد ۶۴

بقیه رو حساب نکردم ولی بالا ۵۰

بنظرتون دولتی تهران قبول میشم؟

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جامعه ۹۰ روان ۵۵ عربی ۵۱ اقتصاد ۶۴ بقیه رو حساب نکردم ولی بالا ۵۰ بنظرتون دولتی تهران قبول میشم ...

چطوری تونستی انقد خوب درصد بزنی؟شیوه درس خوندنت چجوری بود میشه راهنماییم کنی من سال دیگه کنکور دارم می‌خوام الان شروع کنم

چطوری تونستی انقد خوب درصد بزنی؟شیوه درس خوندنت چجوری بود میشه راهنماییم کنی من سال دیگه کنکور دارم ...

کجا خوبه دوستم

من اکثرا همه رو بالا ۷۰ میزدم ولی سرجلسه سوالا انگار جدید بود برام🥹😭

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
ولی بازم خیلی خوب بوده حتما دولتی قبول میشی منطقه چندی؟

۱

میشه کمکم کنی واسه کنکور بخونم خیلی ممنونت میشم

از الان شروع کن تا آخر شهریور پایه رو ی دور با تست آموزشی بزن

از الان شروع کن تا آخر شهریور پایه رو ی دور با تست آموزشی بزن

به نظرت از الان شروع کنم میتونم رتبه خوبی بیارم؟

نمیتونم برم موسسه مثل قلمچی و .... بازم میتونم رتبه بیارم؟

از کدوم کتاب تستی استفاده کردی

به نظرت از الان شروع کنم میتونم رتبه خوبی بیارم؟ نمیتونم برم موسسه مثل قلمچی و .... بازم میتونم رتب ...

از هر کتابی 

نه همه کلاس هارو ثبت نام نکن

از الانم ازمون نده