سوگیی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 968 عنوان کنکور امروز چطور بود (انسانی) 1672 بازدید | 18 پست خیلی سخت بود؟بیشتر کدوم درس سخت بود؟ 1402/04/14 | 18:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pofilaaghoje عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 3121 جامعه ۹۰روان ۵۵عربی ۵۱اقتصاد ۶۴بقیه رو حساب نکردم ولی بالا ۵۰بنظرتون دولتی تهران قبول میشم؟ اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه. رشتمانسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
یخمک2000تومانی عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 4720 از دی ماه سخت تر بود به نظرم یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂
سوگیی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 968 جامعه ۹۰ روان ۵۵ عربی ۵۱ اقتصاد ۶۴ بقیه رو حساب نکردم ولی بالا ۵۰ بنظرتون دولتی تهران قبول میشم ... چطوری تونستی انقد خوب درصد بزنی؟شیوه درس خوندنت چجوری بود میشه راهنماییم کنی من سال دیگه کنکور دارم میخوام الان شروع کنم
pofilaaghoje عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 3121 چطوری تونستی انقد خوب درصد بزنی؟شیوه درس خوندنت چجوری بود میشه راهنماییم کنی من سال دیگه کنکور دارم ... کجا خوبه دوستممن اکثرا همه رو بالا ۷۰ میزدم ولی سرجلسه سوالا انگار جدید بود برام🥹😭 اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه. رشتمانسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
سوگیی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 968 کجا خوبه دوستم من اکثرا همه رو بالا ۷۰ میزدم ولی سرجلسه سوالا انگار جدید بود برام🥹😭 ولی بازم خیلی خوب بوده حتما دولتی قبول میشیمنطقه چندی؟
سوگیی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 968 کجا خوبه دوستم من اکثرا همه رو بالا ۷۰ میزدم ولی سرجلسه سوالا انگار جدید بود برام🥹😭 میشه کمکم کنی واسه کنکور بخونم خیلی ممنونت میشم
pofilaaghoje عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 3121 ولی بازم خیلی خوب بوده حتما دولتی قبول میشی منطقه چندی؟ ۱ اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه. رشتمانسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
pofilaaghoje عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 3121 میشه کمکم کنی واسه کنکور بخونم خیلی ممنونت میشم از الان شروع کن تا آخر شهریور پایه رو ی دور با تست آموزشی بزن اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه. رشتمانسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
سوگیی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 968 از الان شروع کن تا آخر شهریور پایه رو ی دور با تست آموزشی بزن چجوری متن درسا رو بخونم
سوگیی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 968 از الان شروع کن تا آخر شهریور پایه رو ی دور با تست آموزشی بزن به نظرت از الان شروع کنم میتونم رتبه خوبی بیارم؟نمیتونم برم موسسه مثل قلمچی و .... بازم میتونم رتبه بیارم؟از کدوم کتاب تستی استفاده کردی
pofilaaghoje عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 3121 به نظرت از الان شروع کنم میتونم رتبه خوبی بیارم؟ نمیتونم برم موسسه مثل قلمچی و .... بازم میتونم رتب ... از هر کتابی نه همه کلاس هارو ثبت نام نکناز الانم ازمون نده اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه. رشتمانسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
سوگیی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 968 از هر کتابی نه همه کلاس هارو ثبت نام نکن از الانم ازمون نده واسه ریاضی چیکار کنم