2777
2789
عنوان

نی نی یار

109 بازدید | 24 پست

@نی_نی_یار_پنج  

تاپیکاتون طولانین

میشه بگین چه موضوعاتی مورد داره؟و نباید تاپیک و پست بزنیم

یکیو میشناسم درباره الویه حرف زد تو یه پست‌...بعد یه تاپیک زد دربارش و تعلیق شد...بنده خدا نمیدونست که جز موضوعات ممنوعه س..شما هم یکراست تعلیق میکنین ..لطفا شفاف سازی کنید

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحثای سیاسی حجاب جنگ مثبت ۱۸ رل کراش خودکشی دعانویس ف ال اینا همش ممنوعه اگر ببینن تاپیک تعطیل میکنن یا تعلیق

مثلا امروز یه خانمی تاپیک زده بود که لیزر خوب بدن تو تهران معرفی کنید تاپیکش تعطیل شد

🤍
بیکار نیست که بشینه دونه دونه برات توصیح بده.ارزش قائل باشید برای وقت ادما. خب یکم وقت بزار و بخون& ...

شما چرا ناراحتی؟؟

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

سلام فقط تیتراش رو بخونین چون خیلی وقتها تو تیتر گفتم وقتی این همه تاپیک زدم که نمیتونم باز تک تک هم تذکر بدم باید تاپیکهامو بخونین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بحثای سیاسی حجاب جنگ مثبت ۱۸ رل کراش خودکشی دعانویس ف ال اینا همش ممنوعه اگر ببینن تاپیک تعطیل میکنن ...

من خیلی تاپیک رل دیدم حتی تو پربازدیدها

کاربر به کاربر فرق داره یا چی؟

من خیلی تاپیک رل دیدم حتی تو پربازدیدها کاربر به کاربر فرق داره یا چی؟

اره زیاده هرشب منم میبینم من خودمم یه شب یه تاپیک زدم راجب کراش نی نی یار شب تعطیل کرد تاپیکمو گفت نزار ممنوعه دیگه نزاشتم ترسیدم😐

🤍
اره زیاده هرشب منم میبینم من خودمم یه شب یه تاپیک زدم راجب کراش نی نی یار شب تعطیل کرد تاپیکمو گفت ن ...

رل کراش دوست پسر اکس ممنوعه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar