2777
2789
عنوان

دعا کنیددد

122 بازدید | 3 پست

خیلی شوهرمو دوس دارم خیلیییی همه شرایطشم بهم میخوره خیلی هم سختگیر بودم تا اینو پسندیدم ولی الان چند بار به مشکل خوردیم هربارم من مقصر بودم

یه بار خیلی سرش داد زدم و به خانوادشم بی احترامی کردم که بعدش دیگه تصمیم گرفتم رو کنترل خشممم کار کنم و خیلی بهتر شد

ولی بعدش چند بار بهش دروغ گفتم که اونم خیلی بزرگ نبود ولی میگه نمیتونم بهت اعتماد کنم دیگه

هرچی به خودش و خونوادش میگم اشتباه کردم دبگه دروغ نمیگم حتی واسطه اوردیم بازم قبول نمیکنن با اینکه کلا 4 ماهه عقد کردیم کلی نسبت بهم سرد شده

من همیشه جوری زندگی کردم که هیچیو نخوام از خونوادم قایم کنم الانم همینم نمیخوامم زندگیم  از هم بپاشه چیکار کنم دیگه اونا منو باور کنن خیلی حالم بده دعا کنید درست شه همه چی:((((((((

خداوندا شبم را روز گردان...

سلام دوست عزیز 

من تاپیکاتو که میخوندم متوجه شدم که خیلی خودت رو وابسته همسرت نشون میده و مردا از این خصوصیت اخلاقی متنفرن سعی کن زیاد به پرو پاش نپیچی و روابطت رو مدیریت کنی انشالله زندگی خوبی داشته باشی و خوشبخت باشی

سلام دوست عزیز   من تاپیکاتو که میخوندم متوجه شدم که خیلی خودت رو وابسته همسرت نشون میده ...

ممنون از توصیه ات عزیزم دست خودم نیست برام دعا کن     

خداوندا شبم را روز گردان...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حمد   و صلوات خوندم گلم🌹❤🌹 فردا تولد امام موسی بن جعفر هست .. ۱۴۰۰ صلوات نذر کن و هدیه کن به امام برای حاجتت از مجرباته ... التماس دعا اسمم عاطفه است

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد