2789
عنوان

آشتی کنم؟

496 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها

تاپیک قبلیم گفتم دیشب با شوهرم بحثم شد

بار چندم بود، بعد امروز صبح ک داشت میرفت سرکار ی جوری انگار از دلم درآورد ولی من هنوز ناراحتم 

الانم ک اومده باز مث دفعه های قبل قربون صدقه میره و همش باهام با محبت حرف میزنه ولی من ذهنم طرف چیز دیگه ای رفته وگرنه آشتی میکردم

بنظرتون چیکار کنم؟ 

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن بابا خدانکنه برا بارداری

اها خبببب خداروشکر عب نداره عزیزم گذشت کن منو شوهرم خیلی مشکلات داشتیم از سر لجبازی اما از وقتی من گذشت میکنم و الکی کشش نمیدم انقد زندگیمون اروم شده

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 

آشتی کن اگه زیاد ناز کنی و آشتی نکنی دیگه نازتو نمیکشه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
اها خبببب خداروشکر عب نداره عزیزم گذشت کن منو شوهرم خیلی مشکلات داشتیم از سر لجبازی اما از وقتی من گ ...

این دفعه اینجوری بامحبت حرف میزنه

آشتی کن اگه زیاد ناز کنی و آشتی نکنی دیگه نازتو نمیکشه 

اتفاقا منم از همین فکرم درگیر شده

ک شاید بخاطر نیازش اینجوری بامحبت حرف میزنه چون سه چهار شبه گذشته

قطعا اشتی کن، یه سر بچه دار شدن اونه، بهش حق بده که نخواد، اینجا حتی میشه گفت مقصر تو بودی، فک کن جاتون عوض میشد، تو بچه نمیخواستی اون میخواست، بهت فشار نمیومد؟ برای بچه داری هر دو طرف باید با دلشون بخوان، اگه یه طرف فشار بیاره به اون یکی اشتباه کرده..

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

عزیزم با قهرو بحثو نبخشیدن ک چیزی درست نمیشه .. زندگی مشترک همینه دیگ گاهی دعوا پیش میاد ولی هردو طرف باید گذشت کنن  وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه ک  اگ زندگیتو دوسداریو نمیخای از هم بپاشه بخشو دیگم بهش فکرنکن . دنیا دوروزه ارزش اینچیزارو نداره ک   خوشباشید باهم   

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷