2777
عنوان

کدوم شغل؟؟

216 بازدید | 24 پست

تقریبا به همش علاقه دارم/بنظرتون کدوم راه بهتره؟ از لحاظ درآمد و جایگاه

🔹درس، کنکور، دانشگاه، علوم پزشکی، مثلا پرستاری(درسم خوب بود نظام قدیمم) 

🔹آموزش خیاطی، زدن کارگاه، مانتو دوزی سایز بندی، مزون انلاین، فروش تکی و عمده(خیاطیم صفره،مامانم خیاطه) 

🔹ارتقا مهارت کیک، سفارش کیک(سفارش کیک میگرفتم یمدت،یه چیزایی بلدم) 

🔹یادگیری یه مهارت ارایشگری(صفرم) مثلا شنیون، اسکین کر

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

اتقا مهارت کیک یا ارایشگری

من خودم از خیاطی بدم میاد

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اتقا مهارت کیک یا ارایشگری من خودم از خیاطی بدم میاد

منم دوس ندارم، مامانم خیاطه

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

پرستاری جایگاهش خوبه درامدشم بد نیست..ولی با خیاطیم می تونی درامد خوبی داشته باشی..ساعاتشم دست خودته..

کیک هم خوبه اگه بازاریابی خوبی بکنی..اگه کیک رو بلدی که از همین الان شروع کن..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

پرستاری جایگاهش خوبه درامدشم بد نیست..ولی با خیاطیم می تونی درامد خوبی داشته باشی..ساعاتشم دست خودته ...

کیک رو سفارش میگرفتم ولی تبلیغ نکردم

کلا چهار تا مشتری داشتم هر کدوم چن بار سفارش دادن

خیلی هم دوس داشتن طعم کیکامو

ولی زحمتش زیاده سودشم خیلی کم

کیک رو سفارش میگرفتم ولی تبلیغ نکردم کلا چهار تا مشتری داشتم هر کدوم چن بار سفارش دادن خیلی هم دوس ...

خوب خیاطیم که دوست نداری..

پس گزینه هات شد پرستاری و ارایشگری

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

خوب خیاطیم که دوست نداری.. پس گزینه هات شد پرستاری و ارایشگری

میدونی خیاطی ن اینک دوس نداشته باشم، فکر میکنم خیلی سخت باشه😁

خیلی دقت می خواد وخیلی حدصله و علاقه

اره 

چشم میخااد

کمرر

آرایشگری اگر دوس داری پولش عالیه

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

بنظر من اگه علاقه داری فقط درس... جایگاه اجتماعی هم اصلا قابل مقایسه نیست 

مسیرهای دیگه هم خوبه  منتها به شرطی که از درس خوشت نیاد 

منم نظام قدیمم و یه رشته ای رو خوندم ولی میخوام مجدد بخونم برا سال بعد یه رشته خوب، به امید خدا 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من...