2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والکینگ دد اگه منظورته اره عالیه ولی جدیدش ک اومده رو نمیبینم دیگه الکی طولانیش کردن

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

سلیقه ایی اع من کامل دیدم ولی آنچنان خوشم نیومد نسبت به بقیه ی فیلمایی که دیده بودم سطحش پایین تر بو ...

چی دیدی سطح بالاتر تو همون ژانر ؟ لابد ومپایر😂

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

فصلای اولش خوب بود ، بعد نمیدونم از چه فصلی فیلمنامه نویس یا کارگردان عوض میشه فیلمم تو حالت حوصله سربر میره الکی طولانیش میکنن، فصل اخرم با پایان باز فکر کنم تموم میشه و ریک هم زنده س و زنش رفته دنبالش ولی اینکه برگرده رو نشون نمیدن و اینکه کجا رفته بوده معلوم نمیشه.. دیگه فکر کنم ادامه نداره ، و گفتن قراره ب زندگی هرکدوم جداگونه پرداخته بشه 😐😑 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

والکینگ دد اگه منظورته اره عالیه ولی جدیدش ک اومده رو نمیبینم دیگه الکی طولانیش کردن

وااااللللکینگ؟؟؟ ال خونده نمیشه. واک،،، واکینگ

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم
وااااللللکینگ؟؟؟ ال خونده نمیشه. واک،،، واکینگ

باشه متخصص زبان چون خود وایکینگ ها سریال جداس گفتم