2777
2789
عنوان

مرد معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط خواهرت چطوره ؟ شاغله؟ درس میخونه؟ آینده شغلی خاصی در نظر داره؟ اصلا علاقه ای بینشون هست؟ خاستگ ...

خیر خواهرم تازه لیسانس روانشناسیشو گرفته و به هیچ وجه حاضر نیست شاغل شه،ولی عاشق پسره هست،ولی پسره انگار بچه طلاقه،نامادریش نمیذاره باباش بهش چیزی بده،حتی عروسی هم نمیگیره

من نمیدونم خواهر شما شاغله یا نه ولی من خودم شاغلم‌این حقوق خیلیییی کمه در برابر چیزی ک من درمیارم ...

ببخشید،شما کدوم اداره شاغلید که درآمدتون از هیلی بیشتر از ایناست؟

خیر خواهرم تازه لیسانس روانشناسیشو گرفته و به هیچ وجه حاضر نیست شاغل شه،ولی عاشق پسره هست،ولی پسره ا ...

سخت شد ! 

ببین ،شرایط مالی آدما که ثابت نمیمونه ،قطعا تغییر میکنه ،ممکنه بتونه تدریس خصوصی انجام بده ،یااینکه همزمان چند تا مدرسه تدریس کنه و .... اون چیزی که تغییر نمیکنه و یا به سختی تغییر میکنه اخلاق و شخصیته آدماس. اگر ایشون اخلاقش از هر نظر خوب هست و مورد تایید و پسند خواهرتونه،  و اگر مهربان و صبور و با گذشت هستن و اگر واقعا دلبسته هم هستن، من جای خواهر شما بودم قبول میکردم.  فقط اگر اشکالی نداره سنشون رو میتونید بگید؟ به وقتایی ادما تو سن کم احساساتشون زیادی درگیره و درست تصمیم نمیگیرن!  

هر کیو میبینی کلید کرده رو حقوق ۸ تومن بنده خدا یه نفر نمیگه پسره اخلاقش چجوره فقط پول داشته باشه اخلاقم نداشت نداشته بعد با پسر پولدار میرین زیر سقف یک سال میگذره میگین من نمیتونم تحملش کنم و طلاق تمام 

با این معیاراتون انتظار رابطه خوب دارین خدایی؟

خیلیا هستن با حقوق ۸ تومن دارن زندگی میکنن دخترای الان بساز نیستن بدرد زندگی مشترک نمیخورن پدرای ما وقتی ازدواج کردن اکثرا چیز خاصی نداشتن ولی به مرور پیشرفت کردن حالا دخترای الان یه مرد میخان جنتلمن باشه خوشگل خوش هیکل پولدار چهره س.سکی هم داشته باشه بعد اخلاقشم خوب باشه همینو بهتون بگم اینطور مردا فقط نقش بازی میکنن شما دخترا هم که راحت گولشونو میخورین

هر چیزی واقعی و عمیقش خوبه نه فیک و ظاهریش✌️