سلام خانم روزتون بخیر
من دو سال عقد کردم شوهرم پسر عممه ولی هنوز عروسی نکردی قراره پاییز عروسی کنیم توی این دو سال که نامزد بودیم من هیچ درخواست پولی از شوهرم نکردم یعنی نه ازش پول خواستم نه اون بدون اینکه من خبر داشته باشم به کارتم پول زده از طرفی هم راهمون دوره اون تهران زندگی میکنه من هشت جود وقتایی که مثلاً من میرم تهران وسایلهایی که لازم داشته باشم و میرم باهاش میگیرم یا وقتایی که اون قرار باشه بیاد دیدنم یه سری از وسایلایی که میخوام و بهش میگم برام میگیره که اونم تقریباً دو سه ماهه که دارم بهش میگم قبلاً نمیگفتم
نظرتون چیه ه نظرتون کار بدی میکنم باید ازش پول بگیرم یا نه یا اینکه ازش پول بخوام کلاً اذیتم میکنه دوست دارم بدون اینکه من خبر داشته باشم بدون اینکه به من بگه به کارتم پول واریز کنه بعد اینکه واریز کرد بهم اطلاع بده راستی یه بار شماره کارت منو گرفت برگشت گفت از طرف شرکت به مناسبت روز زن یک میلیون یا دو میلیون میخوام واریز کنن اینو به من نگفت عکس کارتمو از من به یه بهونه دیگه گرفت بعد اینکه من عکس کارتو براش فرستادم این موضوع رو برام تعریف کرد منم نه مخالفتی کردم نه موافقتی کردم بعدش اصلاً کلاً هیچی واریز نکرد یه چند ماه پیش که حرفش افتاد برگشت به من گفت یادم رفت
چیکار کنم لطفاً راهنمایی کنید