2777
2789

سلام خانم روزتون بخیر

من دو سال عقد کردم شوهرم پسر عممه ولی هنوز عروسی نکردی قراره پاییز عروسی کنیم توی این دو سال که نامزد بودیم من هیچ درخواست پولی از شوهرم نکردم یعنی نه ازش پول خواستم نه اون بدون اینکه من خبر داشته باشم به کارتم پول زده از طرفی هم راهمون دوره اون تهران زندگی میکنه من هشت جود وقتایی که مثلاً من میرم تهران وسایلهایی که لازم داشته باشم و میرم باهاش میگیرم یا وقتایی که اون قرار باشه بیاد دیدنم یه سری از وسایلایی که میخوام و بهش میگم برام میگیره که اونم تقریباً دو سه ماهه که دارم بهش میگم قبلاً نمیگفتم

نظرتون چیه ه نظرتون کار بدی میکنم باید ازش پول بگیرم یا نه یا اینکه ازش پول بخوام کلاً اذیتم میکنه دوست دارم بدون اینکه من خبر داشته باشم بدون اینکه به من بگه به کارتم پول واریز کنه بعد اینکه واریز کرد بهم اطلاع بده راستی یه بار شماره کارت منو گرفت برگشت گفت از طرف شرکت به مناسبت روز زن یک میلیون یا دو میلیون میخوام واریز کنن اینو به من نگفت عکس کارتمو از من به یه بهونه دیگه گرفت بعد اینکه من عکس کارتو براش فرستادم این موضوع رو برام تعریف کرد منم نه مخالفتی کردم نه موافقتی کردم بعدش اصلاً کلاً هیچی واریز نکرد یه چند ماه پیش که حرفش افتاد برگشت به من گفت یادم رفت

چیکار کنم لطفاً راهنمایی کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه دوران عقد آقا باید پول بده ؟؟؟

عزیز دلم من نگفتم که حتماً باید بده من میگم نظرتون چیه به نظرتون کار بدی میکنم یا نه حتی گفتم چند ماه دیگه عروس میمونه من تو این دو سال ازش هیچی نگرفتم

از اول بهش بگو نمیخوام مثل گدا برا هزارتومان دو هزار تومان بهت رو بزنم

یه مبلغی توافق کنید ماهانه به کارتت بزنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....