2777
2789

یه چیزی میمگم شاید ناراحت شی نمیاد اما یکی میاد عالی

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از فردا شروع کن سوره یس بخون به نیت برگشت عشقت

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اخه هیچ کسو‌ نمیخام موضوعیم بینمون پیش نیومده ک  بخواد اینجوری بشه 😞

تو برو سمتش برای اخرین بار.اگه پس زدت و گفت نمیخوام برای همیشه فراموشش کن.

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

چند روز دیگ صبر کنم بنظرت بعد برم؟؟؟؟

تا چند روز دیگه جون به لب میشی همین الان بگو.شاید اونم منتظرته.برو بدون ادا و بی پرده بهش بگو علاقتو ببین چی میگه.

بعد بیا اینجا ریپلایم کن جوابشو بگو بهم

تا چند روز دیگه جون به لب میشی همین الان بگو.شاید اونم منتظرته.برو بدون ادا و بی پرده بهش بگو علاقتو ...

میترسم بخدا اخه  یروز بعد دعوامون  گفتم هی التماس کردم نشد نمیدونم  لج کرد ناز کرد ولی بخدا خیلی التماس کردم نمیدونم چیشد راستش ی کادو و نامه براش فرستادم نمیدونم بدستش رسید یا نه نمیدونم نمیدونم میترسم پیام بدم  اصلا چی بگم

میترسم بخدا اخه  یروز بعد دعوامون  گفتم هی التماس کردم نشد نمیدونم  لج کرد ناز کرد ول ...

ترستو بزار کنار بخاطر دل خودت و عشقی ک بهش داری پیام بده و نامه و کادو رو بهونه کن بگو سلام فقط میخواستم بدونم به دستت رسید امانتی یا نه

وای کاش یکی از طرفم باهاش حرف میزد 😞

من حرف بزنم؟

صبر  میکنم تا جمعه بعد بهت میگم  خیلی حاام بده  خیلی

باش.تلگرام داری؟ای دیمو بهت بدم تا گمم نکنی؟